Lifestyle

Cum se simte Mioara Roman! Oana Roman a spus tot adevărul

Cum se simte Mioara Roman! Oana Roman a spus tot adevărul

Cum se simte Mioara Roman! Mama Oanei Roman a fost internată într-un centru de recuperare pentru a primi tratament, deoarece s-a cofruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Cum se simte Mioara Roman!

Oana Roman, a postat recent un mesaj, pe o rețea de socializare, unde spune că a luat-o acasă pe mama sa, Mioara Roman și că aceasta se simte mai bine.

„Gata! Am ajuns să o recuperăm pe mama și așteptăm aici, în hol. Mama va veni acasă, dar probabil că peste o perioadă va reveni ca să mai facă o tură de proceduri și de tratamente, pentru că i-au prins foarte, foarte bine și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutor pe care i l-au acordat mamei”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a avut o zi grea

Fiica lui Petre Roman a mai precizat că a avut o zi foarte grea după ce a ajuns acasă.

„Am avut o zi de aia grea rău. Am adus-o pe mama acasă, este totul în regulă și abia acum am reușit să mă odihnesc un pic, să pot să mă opresc din toate activitățile. Am ajuns acasă, mă rog, până am instalat-o pe mama, i-am dat Isei să mănânce. A fost cu treabă multă și acum încerc să mă relaxez un pic”, a mai transmis Oana Roman.

Oana Roman, accidentată grav

În vacanța pe care o petrece în Egipt, Oana Roman s-a accidentat grav și a avut nevoie de o intervenți medicală de urgență.

„Azi am reușit sa ajung la doctor. Am călcat în apă în ceva foarte ascuțit și mi am făcut o gaura în călcai. A trebuit sa fiu cusută. 4 fire. Anestezia locala a durut grav dar am indurat. La hotel am găsit un doctor extrem de dragut care a avut tot ce trebuie pentru rana mea.

Neapărat cand mergeți în vacanta sa va faceți asigurare medicala. Nu costa mult și va scăpa de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie”, a scris Oana Roman pe Facebook, potrivit România TV.