Diverse

Cum trăiește astăzi bodyguardul prințesei Diana, singurul supraviețuitor al accidentului fatal. FOTO

Cum trăiește astăzi bodyguardul prințesei Diana, singurul supraviețuitor al accidentului fatal. FOTO

Trevor Rees-Jones, care a fost în trecut bodyguardul prințesei Diana, a fost fotografiat pentru prima dată în ultimii cinci ani, în timpul unei ieșiri la cumpărături împreună cu familia.

Cum trăiește astăzi bodyguardul prințesei Diana, singurul supraviețuitor al accidentului fatal. FOTO

Trevor Rees-Jones, acum în vârstă de 54 de ani, cândva garda de corp a prințesei Diana, este singurul supraviețuitor al accidentului din 1997. Amintim că în urma acestei tragedii, prințesa inimilor, lady Di și iubitul ei, Dodi Al-Fayed, alături de soferul acestuia au murit, pe loc, bodyguardul fiind singurul care a scăpat cu viață.

Bărbatul a fost pozat zilele trecute, după o lungă perioadă în care nu a mai fost surprins de camerele de filmat și fotografiat. Pe fața lui sunt încă vizibile cicatricile din urma accidentului de acum 25 de ani.

Toate oasele feței i-au fost rupte în urma impactului și a suferit și răni serioase în zona pieptului. Viața i-a fost salvată de declanșarea airbagului.

Ce se știe despre fostul bodyguard al prințesei

Iată cum trăiește astăzi fostul bodyguard: el duce acum o viață discretă și liniștită. Și la capitolul bani stă bine, întrucât informațiile din presa internațională spun că acesta a câștigat o avere lucrând pentru o companie de petrol din SUA. În prezent, este șeful securității la AstraZeneca.

Acesta trăieste într-o casă de jumătate de milion de lire sterline, cumpărată acum patru ani, alături de soția lui, Ann, care este profesoară, de cei doi copii ai lor și de câinele lor credincios, titrează Daily Mail.

Istoria tragediei

Acesta stătea pe scaunul de lângă șofer în momentul impactului din Paris. Bărbatul care atunci avea 29 de ani a suferit grave răni la cap și la piept, iar fața i-a fost reconstruită cu 150 de plăcuțe de titan. A suferit de amnezie și putea comunica doar scriind și vorbind în șoaptă.

Surprinzător este că la șase luni de la accident s-a întors să lucreze pentru tatăl lui Dodi al-Fayed, Mohammed, dar câteva luni mai târziu a demisionat și s-a întors la viața liniștită de la țară, unde, pentru o vreme, a lucrat într-un magazin de articole sport.

Ulterior, el a lucrat pentru Națiunile Unite și apoi pentru un gigant american din industria de petrol. În urmă cu cinci ani s-a întors acasă și s-a angajat la AstraZeneca, unde este șeful securității companiei ce se află în spatele unuia dintre vaccinurile anti-Covid. Între timp, în anul 2000 a scos și o carte în care a povestit ce i s-a întâmplat în tragedia inimaginabilă, unde prințesa Diana și-a pierdut viața.

Viața lui de acum este liniștită și lipsită de evenimente. Cu siguranță nu își face publicitate și nici nu vorbește mult despre asta (despre accident -n.r.). A încercat să treacă peste și să meargă mai departe cu viața lui”, a declarat o sursă din apropierea lui Trevor pentru The Sun.

Trevor spune că nu se simte vinovat de accident

Acesta nu se consideră în niciun fel vinovat de moartea prințesei Diana, deși se simte, într-un fel, responsabil, că tragedia s-a petrecut pe tura lui.

Cred că a fost un accident ce putea fi evitat. A fost greșeala lui Henri Paul (șoferul -n.r.) să treacă la volan, deși știa că băuse. Nu ne-a spus că nu poate conduce. Aceasta a fost greșeala Am acceptat faptul că a fost un accident cauzat de viteză și de conducere sub influența alcoolului”, a mai spus Trevor, cu mulți ani în urmă.

Comemorare 31 august

În 2022, se comemorează 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Lady Di, care avea pe atunci 36 de ani, și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se afla la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină în care se afla alături de iubitul Dodi Al-Fayed și de garda ei de corp, Trevor Rees-Jones. Șoferul Henri Paul a intrat în coliziune cu o altă mașină, a pierdut controlul volanului și s-a izbit fulgerător de un pilon de susținere aflat într-un pasaj de trecere (tunel), în încercarea de a scăpa de paparazzi care, permanent, erau pe urmele lor.

Foto: unica.md