Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dan Bittman a anunțat despărțirea de Liliana Ștefan! Artistul a ajuns în sapă de lemn?! ”Deci nu mai am nimic”
Showbiz

Dan Bittman a anunțat despărțirea de Liliana Ștefan! Artistul a ajuns în sapă de lemn?! ”Deci nu mai am nimic”

Dan Bittman a anunțat despărțirea de Liliana Ștefan! Artistul a ajuns în sapă de lemn?! ”Deci nu mai am nimic”

Timp de 25 de ani, Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au iubit mult, însă au ajuns la final de drum. Solistul trupei ”Holograf” a spus adevărul. Unde locuiește acum artistul și dacă a ajuns în sapă de lemn.

Se pare că anul 2020 nu a încetat să ne surprindă! Dan Bittman a anunțat despărțirea de Liliana Ștefan, care a venit ca un șoc peste showbiz-ul românesc. După ce s-au iubit timp de 25 de ani, artistul și mama copiilor săi au decis să o ia pe drumuri separate. Solistul trupei ”Holograf” a luat toată vină asupra lui și susține că iubita nu l-a mai putut ierta și de această dată.

Dan Bittman, în sapă de lemn după despărțirea de Liliana Ștefan

Dan Bitman a spus adevărul despre despărțirea de Liliana Ștefan, în cadrul unei emisiuni TV. Solistul trupei ”Holograf” declară că a plecat și i-a lăsat tot Lilianei, iar prin tot se referă la locuința pe care o dețineau amândoi.

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a povestit Dan Bittman în cadrul unei emisiuni TV.

Unde locuiește acum Dan Bittman

Dan Bittman locuiește acum într-un apartament mai vechi, dar destul de mare, unde fiii lui îl pot vizita oricând. Artistul l-a convins pe fiul lui cel mare, Alex, să rămână câteva nopți la el. Dani Bittman declară că nu mai are nimic, în rest.

”Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să un plătesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni și minorii la mine, pentru că sunt mai multe camere și atunci putem sta cu toții. Îl aștept și pe Alex să vină, l-am covins acum să vină să doarmă din când în când la mine. Deci nu mai am nimic”, a mai spus artistul.

Dan Bittman a declarat că nu l-au interesat niciodată banii, motiv pentru care i-a lăsat totul Lilianei Ștefan. Artistul susține că are suficienți cât să trăiască civilizat și bine.

”Nu asta a fost bogăția mea, nu m-au interesat banii și nu mă interesează nici acum. Am suficienți cât să trăiesc bine, să vin la emisiuni. Nu mă interesează banii, decât atât cât să trăiesc bine și civilizat”, a adăugat îndrăgitul cântăreț, potrivit Spynews.