Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dan Bittman, adeptul teoriei conspirației. „Se face un test mondial”
Showbiz

Dan Bittman, adeptul teoriei conspirației. „Se face un test mondial”

Dan Bittman, adeptul teoriei conspirației. „Se face un test mondial”

Dan Bittman, adeptul teoriei conspirației. „Se face un test mondial”. Liderul formației Holograf nu crede în pandemia mondială de coronavirus. Acesta tinde să îi dea dreptate miliardarului Vîntu, care susține că la mijloc ar fi vorba de un „test mondial”.

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a afirmat, recent, că actuala generaţie are şansa de a asista la ”cea mai mare manipulare făcută vreodată la nivel planetar: coronavirus. Da, este o boală. Este o gripă, poate puţin modificată faţă de gripele cu care suntem obişnuiţi”.

„Tot ceea ce vezi, generaţie, este o manipulare. Este o repetiţie cu public asupra a ceea e urmează să se întâmple peste 20-30 de ani. Suntem aproape opt miliarde de oameni. Planeta susţine cu greutate viaţa a opt miliarde de oameni. Imaginează-ţi că peste 20-30 de ani vom fi dublu – 15-16 miliarde, moment în care planeta nu va mai putea susţine viaţa. Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta. Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro

Dan Bittman îi dă dreptate afaceristului Vîntu.  Acesta a declarat pentru Cancan că nu crede în pandemia mondială de coronavirus. ”E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, a mărturisit Dan Bittman,