Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dan Bittman, despre căsătorie: ”Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici”
Showbiz

Dan Bittman, despre căsătorie: ”Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici”

Dan Bittman, despre căsătorie: ”Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici”

Solistul trupei ”Holograf”, Dan Bittman, nu s-a căsătorit niciodată din cauză că nu l-ar fi vrut nimeni. Artistul spune că oricum căsnicia este o instituți și este cam complicat.

”E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici”, a spus Dan Bittman.

Îndrăgitul cântăreț a precizat însă, că regretă multe din relațiile care s-au încheiat.

”Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a mai spus el.

Motivul pentru care nu s-a însurat niciodată Dan Bittman

Dan Bittman a mărturisit că una dintre femeile pe care voia să o ia de soție a aruncat inelul de logodnă pe care artistul i l-a dat.

”Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea. Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund”, a adăugat solistul, potrivit Antena3.