Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dan Bittman îl pune la punct pe Lucian Mândruță. „Mi-e milă de mintea lui slăbuță”
Showbiz

Dan Bittman îl pune la punct pe Lucian Mândruță. „Mi-e milă de mintea lui slăbuță”

Dan Bittman îl pune la punct pe Lucian Mândruță. „Mi-e milă de mintea lui slăbuță”

Dan Bittman îl pune la punct pe Lucian Mândruță. „Mi-e milă de mintea lui slăbuță”.

Lucian Mândruță și-a pus lumea artistică în cap după ce a afirmat că artistul „e un prestator de servicii care țin de plăcerea noastră, nu de a lui” și că „se poate trai fara teatru, fara cafenele si fara stand up comedy”.

„Artisrul nu e un salvator pe mare, care trebuie să existe şi dacă nimeni nu se îneacă. Nu e un pompier, pe care îl plăteşti să aştepte incendiul, nu doar să-l stingă. Artistul, dragul meu, în caz că nu ţi-au spus încă la şcoală (pentru că acolo au cu totul alte teorii), e un medic de suflete.
E un reparator de tristeţi. E un mecanic al maşinăriilor noastre interioare. El vine pe lume s-o facă mai frumoasă, nu s-o mînjească cu trei pete maro şi să ne roage să ne uităm pînă înţelegem. Artistul e un prestator de servicii care ţin de plăcerea noastră, nu de a lui!
Ne gîdilă în mod plăcut urechea, îl plătim. Nu ne place, nu putem fi forţaţi. Taxa pe artă nu poate fi o taxă de protecţie: nu poate exista o indemnizaţie pentru a îngrozi, dezgusta, plictisi şi scoate din sărite – în numele artei!”, a spus Lucian Mândruță pentru adevarul.ro.

Dan Bittman. „Este inadmisibil ce face Lucian Mândruță”

În replică, Dan Bittman spune de Lucian Mândruță că are „mintea slăbuță” și că nu vrea să prindă ziua în care să ia lecții despre artă de la oameni „abonați la banii publici”.

„Nu vreau să ajung la mâna unuia ca Lucian Mândruță, să îmi dea el lecții de etică și ce înseamnă artă. Este un om mărunt și cred că a spus și acum ceva despre mine.

Mi-e milă de mintea lui slăbuță, pentru că aici este vorba despre cât poate mintea ta să ducă  ca om și cetățean. De oameni ca el îmi e milă, oameni care spun că sunt abonat la banii publici și că sunt și pesedist. Mai este o colegă de presă cu dumneavoastră, Oana Stănciulescu, Oana nu știu cum, la fel.

Oameni care nu gândesc. Oameni care au spus foarte multe lucruri urâte despre mine fără să am vreun drept la replică. Trebuie pus la punct acest individ (n.r Lucian Mândruță). Este inadmisibil ceea ce face”, a spus Dan Bittman., pentru fanatik.ro.