Lifestyle

Dan Capatos a fost testat Antidrog. Ce a descoperit Politia!

Dan Capatos a fost testat Antidrog. Ce a descoperit Politia!

Dan Capatos a fost testat Antidrog. Prezentatorul TV al emisunii Xtra Night Show a fost testat cu un aparat detinut de Politia Romana. Iata care a fost rezultatul!

„Vreau să începem acest experiment. Mă voi supune acestui test pentru că sunt, cumva, emblematic pentru ce vorbeam în serile trecute. Sunt un pacient care, din cauza afecţiunilor generate de acest program extrem – de 13 ani nu reuşesc să dorm decât de la 5.00 – am dezvoltat multe de afecţiuni printre care o hipertensiune cu pusee mari, care au ajuns până pe la 23 cu 17, adică în pragul uşii Sfântului Petru, şi cu o cefalee tensională. Din acest motiv iau 7-8 medicamente zilnic.

„Noul drog la modă – sau consumul de droguri clasice”

Am ales să vă şi spun medicamentele pentru că demersul este să demonstrăm că nu orice om care suferă de afecţiuni normale – stres, oboseală – şi care se tratează pentru aşa ceva nu devine automat duşmanul Poliţiei. Până la urmă, ofiţerii de poliţie încearcă să îi depisteze pe cei care fac abuz de medicamente – noul drog la modă – sau consumul de droguri clasice.

Dan Capatos a fost testat Antidrog. Pe lângă un 0,25 de Xanax prescris, mai iau pentru tensiune Prestarium, Tertensif, Betaloc Zok, Tenaxum, Aspenter şi, pentru alergie permanentă, Symphoral. Eu am, în fiecare moment, aceste substanţe în corp. Aparatul nu scoate în evidenţă decât abuzul de medicamente sau aşa ar trebui. Dacă ai o afecțiune incompatibilă cu condusul, normal că atunci medicul anunţă Poliţia Rutieră și îţi suspendă permisul”, a spus Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.