Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dan Helciug, semnal de alarmă! „Taxa” de protecție COVID-19, un pericol pentru sănătatea oamenilor
Showbiz

Dan Helciug, semnal de alarmă! „Taxa” de protecție COVID-19, un pericol pentru sănătatea oamenilor

Dan Helciug, semnal de alarmă! „Taxa” de protecție COVID-19, un pericol pentru sănătatea oamenilor

Dan Helciug, semnal de alarmă! „Taxa” de protecție COVID-19, un pericol pentru sănătatea oamenilor. Dan Helciug a scris pe pagina sa de Facebook despre șocul pe care l-a avut, când a vrut să facă o programare la stomatologie pentru unul din copiii săi. Pentru un procedeu de 100 de lei, i s-a cerut o taxă suplimentară de 150 de lei. Taxa suplimentară e o taxă de protecție COVID-19, pentru mască, mănuși, dezinfectare.

222Dreptul la sănătate este afectat în aceste condiții, iar statul trebuie să intervină pentru a rezolva situația! Nu este normal ca medicii să practice prețuri uriașe, cu atât mai mult cu cât criza bate la ușă.

„Taxa covid pentru urgențe! Superb! Am sunat azi la policlinica pentru copii unde trebuie sa îl duc pe Luca, după 15 mai și am aflat că.

Pentru un procedeu care costa 100 de ron, trebuie sa plătesc o taxa suplimentara de 150 de ron (masca/manusi/dezinfectare.. etc). La alte policlinici e și mai interesant, mai ales la capitolul urgențe, vedeți poza.. Iar voi vorbiți despre ccr, pensii speciale.. pesedeul criminal.. etc.

Românie, te iubesc…”, a fost mesajul lui Dan Helciug.

Se știe că foarte mulți români și-au pierdut locul de muncă. Chiar în acest context, cabinetele stomatologice au luat măsuri care frizează inconștiența. Au decis să crească prețurile. Sunt clinici unde „taxa” de protecție pentru coronavirus ajunge chiar și la 1000 lei!

Toți românii trebuie să aibă dreptul la sănătate! Este de la sine înțeles că, dacă prețurile vor urca atât de mult, lucrurile se vor agrava în acest domeniu al sănătății.