Lifestyle

Dan Negru este șocat: Încă nu cred știrea asta!

Dan Negru este șocat: Încă nu cred știrea asta!

Dan Negru este șocat. Îndrăgitul prezentator TV a publicat un mesaj trist la scurt timp după ce a aflat știrea neagră a zilei. Aflați despre ce este vorba din rândurile următoare!

„Încă nu cred știrea asta. Adi e cea mai veche legătura a mea cu showbizul. ‘Negrule, poți sa faci perfomanță și dacă rămâi in Timisoara, uită-te la noi’…

Dan Negru este șocat: Erau regii scenelor fără să părăsească Timisoara. Cargo e printre cele mai mari monumente muzicale construite vreodată in România! La 61 de ani, Adi Barar a murit !”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Adi Bărar a murit

Fondatorul trupei Cargo, a decedat după aproximativ două săptămâni de luptă cu noul coronavirus. Artistul, în vârstă de 61 de ani, a fost internat pe data de 23 februarie, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Pe data de 23 februarie, fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar a ajuns la Spitalul Județean Timișoara, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Medici au spus că era stabil, chiar dacă Adi Bărar avea și alte comorbidități. Starea sa de sănătate se aleriorare la un moment dat și fusese și detubat, dar, ulterior, s-a înrăutățit.

Astăzi, 8 martie, fondatorul trupei Cargo, a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Vestea tristă a fost anunțată de colegii de săi, care au postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant.

MESAJUL EMOȚIONANT AL COLEGILOR SĂI

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!

15.01.1960 – 08.03.2021.

«Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»”, au scris colegii din trupa Cargo, pe Facebook.