Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dan Negru ia atitudine în „cazul Bittman”: Showbiz românesc e despre “hai, mânuțele în aer”
Showbiz

Dan Negru ia atitudine în „cazul Bittman”: Showbiz românesc e despre “hai, mânuțele în aer”

Dan Negru ia atitudine în „cazul Bittman”: Showbiz românesc e despre

Dan Negru ia atitudine în „cazul Bittman”: Showbiz românesc e despre “hai, mânuțele în aer”.

În urmă cu câteva zile, Dan Bittman a acordat un interviu pentru gandul.ro, unde a făcut o serie de declarații șocante. Solistul trupei Holograf a acuzat autoritățile de dictatură și de îngrădirea dreptului la muncă și la viață, în contextul pandemiei de coronavirus. Printre altele, Bittman a spus că preferă să moară și el de COVID, decât să trăiască fără demnitate umană.

„E vorba şi de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi laşi să vină cu mască la concerte. Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morţi. Trebuiau să fie căzuţi pe stradă oamenii ăia. Dacă e aşa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de duşi, sunt un milion.
Am gura spurcată şi îmi permit să spun orice. Să mor şi eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiţii degradante. Nu se poate aşa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente, dacă toţi daţi banii”, a spus solistul trupei Holograf.
Reacțiile nu au întârziat să apară. Dan Bittman a fost „pus la colț” de o mare parte a reprezentanților autorităților medicale. În showbiz, însă, comentariile s-au lăsat așteptate. Artiștii și-au ascuns capul în nisip și speră să treacă neobservați, preferând să se țină departe atât de echipa PRO măsuri anti COVID, cât și de echipa ANTI măsuri anti COVID.

Dan Negru: Showbiz românesc e despre “hai, mânuțele în aer”

Unul dintre puținii care „a vorbit” este nimeni altul decât Dan Negru. Cunoscutul om de televiziune, explică într-o postare pe Facebook, în doar câteva cuvinte, ce înseamnă showbiz-ul românesc și de ce nimeni nu spune nimic, nici de bine, nici de rău.
„Postarea asta nu e pro sau contra Bitman, le-o spun celor care vor prelua doar fragmente.😉 Rockul a avut mereu opinii! Bune, proaste, nu contează …
Pentru că a fost o opinie, “God Save The Queen” a lui Sex Pistols a fost interzis de însăși bastionul libertății: BBC! Nu mi-as imagina U2, Bob Dylan, Rolling Stones, Beatlesii, fara opinii.

Despre asta e rockul !

Pe tricoul lui James Hetfield de la Metallica scrie: “Trăiesc, nu doar exist” și declarațiile politice controversate ale lui Bono au dat multe breaking news-uri.
Madonna a pus pe jar America când a postat in vară pe Insta o teorie a conspirației legată de vaccin și Annie Lennox de la Eurythmics i-a răspuns dur lansând o polemică in showbizul american.

Unii cred, alții nu!

Știu, America e altă ligă dar uitați-vă atunci la showbiz de lângă noi, ticsit de opinii: ungurii au trupe rock-politice (Karpatia e interzisa in Romania si Slovacia) sârbii cu Bora Dordevic de la Riblija Corba sau cu Bijelo Dugme au stârnit multe controverse sociale.

Showbiz românesc e fără opinii.

E despre Sala Palatului și “mânuțele in aer”. Așa cum Annie Lennox sau Bon Jovi au contrazis-o pe Madonna, tot așa nimeni din show biz românesc nu a avut vreo părere despre Bitman. Pro sau contra.

Pentru că showbiz românesc e despre “hai, mânuțele in aer”…😂

Postarea asta nu e pro sau contra Bitman! E despre “mânuțele in aer’….😂😂😂”, este mesajul lui Dan Negru.