Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dana Budeanu e furioasă! „Toată economia se prăbușește”
Showbiz

Dana Budeanu e furioasă! „Toată economia se prăbușește”

Dana Budeanu e furioasă! „Toată economia se prăbușește”

Dana Budeanu e furioasă! „Toată economia se prăbușește”. Cunoscută pentru criticile la adresa showbiz-ului românesc, Da Budeanu se implică, în ultimul timp, și în viața politică și socoală a României.

Aceasta a declarat într-un video postat pe stiripesurse.ro, că tot ce s-a reușit până acum a fost să se fure la greu. Budeanu a mai spus că, în calitate de votant are dreptul să nu fie de acord cu anumite măsuri, precum cu izolarea forțată în casă.

„ Suntem în a treia săptămână de stare de urgență sau ce mama dracului este asta. Singurul lucru care s-a întâmplat este să se fure la greu. Nimeni nu face absolut nimic, în general, pentru această situație de criză, pentru izolare, pentru această soluție aleasă de Guvern. Nu știu dacă sunteți conștienți și câți dintre voi sunteți conștienți că există și alte soluții de a întâmpina acest ordin al șefilor lume.

Eu, ca votant, am dreptul să le cer celor care mă conduc o variantă care să-mi convină a trecerii marii pandemii sau ce rahat o fi asta. Mie nu-mi convine nici ce face Guvernul, nici că eu trebuie să stau izolată în casă, în timp ce toată economia se prăbușește. Eu am dreptul, ca om, să mă izolez ca-n Suedia. Până la această oră, nici în Suedia, nici în Elveția, nici în alte țări nu s-a demonstrat că varianta aia e proastă, a declarat Dana Budeanu.

„Unde-s ceilalți morți?”

„Eu am votat, eu plătesc taxe la stat și eu vreau ca statul, pe mine nu mă interesează ce se întâmplă nicăieri pe glob, că eu nu sunt Marea Britanie, Franța sau altă țară, eu sunt România și România poate să fie ca Suedia. Ce statistici dovedesc că altă variantă este mai proastă? În varianta de izolare și care convine celor care fură avem 200 de morți.

Oamenii mor în fiecare zi pe tot globul de toate bolile posibile. Unde-s ceilalți morți? Au murit doar 200 de oameni în ultimele 3 săptămâni? Unde sunt ceilalți? Eu am o întrebare pentru Orban, cu Hoha n-am ce să vorbesc, vă rog frumos, deci, noi ăilalți 19 milioane ce facem? Pentru noi ce faceți? Ok, se ajunge la 1000 de morți? Se ajunge, trebuie să fie de Covid. Noi restul de 19 milioane de oameni ce facem? Guvernul s-a gândit la noi?”, a mai spus Dana Budeanu.