Info Actual

Info Actual > Diverse > Dana Budeanu îl pune la punct pe Dacian Cioloș. „Marș, fătălaule!”
Diverse

Dana Budeanu îl pune la punct pe Dacian Cioloș. „Marș, fătălaule!”

Dana Budeanu îl pune la punct pe Dacian Cioloș. „Marș, fătălaule!” Europarlamentarul PLUS l-a criticat dur pe premierul Ungariei, Viktor Orban, cunoscut pentru modul dictatorial prin care conduce Ungaria. Mai mult, Dacian Cioloș consideră că Uniunea Europeană ar trebui să facă tot ce ține de ea pentru a restabili democrația în Ungaria.

Fostul premier al României crede că trebuie liderii europeni ar trebui aibă o dezbatere serioasă între pe tema Articolului 7. Dacă s-ar activa și s-ar vota, Ungaria ar fi exclusă din UE.

În urma acestor declarații, Dana Budeanu a avut o reacție dură la adresa acestuia. Ea a postat un mesaj categoric, pe pagina sa de Facebook. „AOLEU! MARȘ FĂTĂLĂULE! CUM ADICĂ? AHAHAHAHA! ALOOOO STALIN VON CIOCOLOȘ! VEZI CĂ SE P ORBAN PE VOI CÂND ȘI CUM VREA EL, RATAȚILOR!

UE MUEEEEEEEEEEEEEEEEE! STATELE SUNT SUVERANE, NENOROCIȚILOR! CINE E UE MUE? VĂ RUPE UNGARIA PE GENUNCHI DE 2 1/4 ORI! MARȘ, MĂSCĂRICIULE!”, a scris vedeta TV pe pagina sa de Facebook.

Dana Budeanu i-a adresat același mesaj și președintelui României, după ce acesta a prelungit starea de urgență cu încă o lună. „HOHHANIS MAI VREA O LUNĂ DE FURT, ÎN TIMP CE TOATE ȚĂRILE IES DIN CASĂ! MARȘ!”, a fost mesajul vedtei.