Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dana Budeanu, mesaj tranșant. „România și-a dat acordul pentru a vinde sclavii, în timpul pandemiei”
Showbiz

Dana Budeanu, mesaj tranșant. „România și-a dat acordul pentru a vinde sclavii, în timpul pandemiei”

Dana Budeanu, mesaj tranșant. „România și-a dat acordul pentru a vinde sclavii, în timpul pandemiei”

Dana Budeanu, mesaj tranșant. „România și-a dat acordul pentru a vinde sclavii, în timpul pandemiei”. Dana Budeanu aduce acuze grave guvernanților, conform  Știri pe surse. Acesta consideră că singura ocupație a liberalilor, în plină criză de coronavirus, constă în vânzarea de măști, prin intermediul unor firme controlate de partid.

„PNL nu face nimic altceva decât vinde măști”

„Am promis că săptămâna aceasta o să descâlcesc cumva caracatița din Sănătate. Caracatița din Sănătate este singura activitate a Guvernului Orban. Guvernul actual al PNL nu face nimic altceva decât vinde măști250. Absolut nimic altceva.

De dimineața până noaptea, probabil și în BPN-ul PNL subiectul este același. Firmele prin care se face comerțul, dacă s-a încasat plata pe firma X, pe firma Y, pe firma lui X-ulescu”, e de părere vedeta.

„Pentru români nu se întâmplă nimic”

„În rest, pentru români nu se întâmplă nimic. Momentan suntem într-o situație, vorbesc strict cu publicul Verdict. Suntem într-o situația pe care majoritatea nu o simte, încă. Dar după data de 1 Mai o să înceapă fiecare să o simtă. Că se termină cașcavaletele pe acasă, nu prea mai avem unde să ne întoarcem.

Paștele a trecut, economia este în colaps la propriu. În timp ce economia este în colaps, dar astăzi două momente sunt highlights. În primul rând, ruj roz Rareș Bogdan a ieșit cu o afirmație pe care eu, personal, nu o înțeleg. A spus că 300 de muncitori, eu îi numesc sclavi, pentru că sunt astfel tratați acolo, iar România și-a dat acordul pentru a vinde sclavii, în timpul pandemiei”, a mai spus Dana Budeanu.

„Toată presa tace mâlc!”

Vedeta TV consideră că românii plecați la muncă în Germania au plecat cu acordul politicienilor la putere. Într-un mod voalat, Dana Budeanu îi acuză pe aceștia de ipocrizie și pe presă de lașitate.

„Așadar, 300 de muncitori de la fermă, unde sunt 500 de muncitori, nu știm dacă doar din România, ar fi infectați. Nu știm dacă-s doar români, că n-am înțeles nimic. Așa, ce se dorește cu acest mesaj, Rareș? Este un mesaj împotriva Guvernului sau care este ideea? Ăia au plecat de capul lor? Nu!

Și-a dat acordul Hoha, și-a dat acordul Orban, și-a dat acordul Flutur, bolnav fiind. Una dintre firmele prin intermediul căreia au plecat muncitorii la sparanghel îi aparține lui Flutur.

Au plecat oameni inclusiv din Suceava, oraș carantinat. Oraș din care nici astăzi nimeni nu intră, nimeni nu iese. Dar au ieșit sute de oameni și au plecat la sparanghel în Germania! Toată presa tace mâlc! Am înțeles că domnul Orban dezvoltă marele proiect pentru presă!”, susține Dana Budeanu.