Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dana Budeanu trece la următorul nivel! Noul proiect, în linie dreaptă!
Showbiz

Dana Budeanu trece la următorul nivel! Noul proiect, în linie dreaptă!

Dana Budeanu trece la următorul nivel!

Dana Budeanu trece la următorul nivel! Primul critic de modă de la noi, care a triplat numărul fanilor după un singur episod al serialului ei online, ”Verdict Dana Budeanu”, a vorbit la filmările pentru emisiunea sa despre banii câștigați cu ajutorul contului său de Youtube:

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”.

Dana Budeanu trece la următorul nivel! Nu doresc niciun leu din această isterie,

Fosta vedetă de la pro TV  a spus în ce scop folosește sumele încasate din emisiunea pe care o face pe canalul de Youtube.

”Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem un odată cu caterincă numai despre mine.

Ca să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre` să nu fii sărac, când ți-e foame n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cașcaval mult de tot. Caterinca, starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm efectiv toți banii care intră pe YouTube.

De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit YouTube se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cașcaval, și care se va dona, de asemenea. Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!”

Conform site-ului socialblade.com, celebra stilistă încasează prin intermediul vizualizărilor de pe Youtube, sume lunare cuprinse între 879 USD și 14,1 milioane USD, potrivit playtech.ro.