Info Actual > Showbiz > Dana Rogoz, în culmea fericirii! „Am revăzut-o pe fetița mea”
Showbiz

Dana Rogoz, în culmea fericirii! „Am revăzut-o pe fetița mea”

Dana Rogoz, în culmea fericirii! „Am revăzut-o pe fetița mea”

Dana Rogoz, în culmea fericirii! „Am revăzut-o pe fetița mea”. Actrița a împărtășit admiratorilor săi că a fost la un consult și că sarcina decurge bine. Însărcinată în luna a opta, Dana Rogoz este foarte activă pe rețelele de socializare online. Ea și-a obișnuit urmăritorii să povestească stările prin care trece în această perioadă minunată.

„Azi am revazut-o pe fetita mea. Ma rog, doar i-am zarit putin nasucul, apoi buzele, caci se ascundea intruna cu ambele manute. Desi a fost primul consult la care nu a participat si Radu, desi eram stresata si foarte atenta la tot ce ating si cum sa pastrez distanta intre mine si ceilalti pe holul clinicii, fireste ca m-am bucurat de reintalnire si sa aflu ca sarcina evolueaza bine in continuare”, a povestit actrița pe pagina sa de Instagram

Dana Rogoz a mărturisit că a redescoperit natura și a apreciat fiecare copac și fiecare față nouă văzută pe stardă. „Si m-am bucurat inclusiv de drumul cu masina dus-intors. Caci dupa atatea zile de autoizolare, m-am simtit putin ca baiatul din Room. M-am uitat la copaci, la cladirile pe langa care treceam, la oameni… am mers mai incet, desi strazile erau aproape pustii. Acum, din nou acasa. P.S. Doamne, micuta mea, cate o sa am sa iti povestesc despre ultimele mele saptamani cu tine in burtica…”, a fost mesajul Danei.