Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dana Rogoz, la granița panicii. „Daca m-aș infecta până la nașterea ta?”
Showbiz

Dana Rogoz, la granița panicii. „Daca m-aș infecta până la nașterea ta?”

Dana Rogoz, la granița panicii. „Daca m-aș infecta până la nașterea ta?”

Dana Rogoz, la granița panicii. „Daca m-aș infecta până la nașterea ta?” Actrița urmează să aducă pe lume cel de-al doilea său copil, o fetiță. Contextul pandemiei mondiale de coronavirus, în care ne aflăm cu toții, îi amplifică acestetia stările de neliniște.

7Pentru Dana Rogoz, cea mai mare teamă ar fi aceea că s-ar putea infecta cu cornavirus și ar fi nevoită să stea departe de bebelușul său. „Daca m-as infecta pana la nasterea ta, cum oare as putea eu rezista stand in alta camera decat tine? Cum sa nu pot eu sa te pup si sa te miros si sa te strang la pieptul meu fara nicio teama?! Cum?!”, a scris actrița pe blogul său, danarogoz.com.

„Nu credeam că ni se poate schimba viața peste noapte”

Dana Rogoz mărturisește, sub forma unui jurnal pentru viitoarea sa fetiță, că timpurile pe care le trăim sunt ciudate. „Dar pana atunci trebuie neaparat sa ramanem sanatoase! De aceea nu iesim din casa decat pentru a merge la medic. Chiar acum cateva zile am trecut pentru prima oara prin cortul de triaj inainte sa intru in spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odata totul! La inceput aveam foarte puternica senzatia ca e un vis, din care cineva ma va trezi. Caci nu se poate sa ni se schimbe tuturor viata peste noapte”, a scris actrița.

„M-am obișnuit cu necunoscutul”

Dana Rogoz mai spune că încearcă să rămână pozitivă, chiar dacă vremurile acestea o sperie. „Acum in schimb, m-am mai linistit. In mod paradoxal, in loc sa imi fie din ce in ce mai teama pe masura ce saptamanile trec si nasterea ta se apropie, eu sunt din ce in ce mai calma si mai impacata cu situatia asta, asa cum e ea. M-am obisnuit cu necunoscutul. Exista oricum o doza mare de necunoscut la orice nastere.

De data aceasta a trebuit doar sa adaug mai multe pe lista celor necunoscute si celor care nu depind de mine. Sigur ca sper sa nasc cu doctorita care mi-a urmatit de la inceput sarcina si care te cunoaste, micuto, cel mai bine. Sigur ca imi doresc un anumit spital. Dar am acceptat deja ideea ca acest necunoscut, acest imprevizibil, poate schimba peste noapte tot ceea ce credeam ca sunt… certitudini.

Iar peste ani, o sa iti povestesc cum aproape tot trimestrul 3 am stat inchisa in casa pentru a ne proteja de coronavirus. O sa iti povestesc in detaliu, fii fara grija, cum era Lumea cand ai ales tu sa o intampini. Esti o curajoasa, stiu asta deja!”, este mesajul actriței.