Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dana Rogoz, nastere in pandemie: “Cum oare as putea eu rezista stand in alta camera decat tine?”
Showbiz

Dana Rogoz, nastere in pandemie: “Cum oare as putea eu rezista stand in alta camera decat tine?”

Dana Rogoz, nastere in pandemie:

Dana Rogoz, nastere in plina pandemie! Vedeta urmeaza sa nasca pentru a doua oara zilele acestea, motiv pentru care a transmis un mesaj emotionant.

„Dacă m-aș infecta până la nașterea ta, cum oare aș putea eu rezista stând în altă cameră decât tine? Cum să nu pot eu să te pup și să te miros și să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?! Când am mers la primul control după o perioadă lungă de izolare, am avut în minte aceste întrebări. M-am protejat cum am știut mai bine: am purtat mascp, am așteptat în mașină până mi-a sosit rândul, am păstrat distanța între mine și toți ceilalți pe care i-am întâlnit în drumul meu și m-am dezinfectat pe mâini până am făcut răni. Și am fost pentru prima oară la un control fără tatăl tău alături669. (…)

O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, știu deja

Dana Rogoz, nastere in plina pandemie: Încerc așadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viață, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunță a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Știi, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, și sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede și fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, știu deja.

M-am obișnuit cu necunoscutul. Există oricum o doză mare de necunoscut la orice naștere

(…) În mod paradoxal, în loc să îmi fie din ce în ce mai teamă pe măsură ce săptămânile trec și nașterea ta se apropie, eu sunt din ce în ce mai calmă și mai împăcată cu situația asta, așa cum e ea. M-am obișnuit cu necunoscutul. Există oricum o doză mare de necunoscut la orice naștere. De data aceasta a trebuit doar să adaug mai multe pe lista celor necunoscute și celor care nu depind de mine”, a scris vedeta pe blogul ei danarogoz.com, potrivit DcNews.