Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dana Rogoz respectă cu sfințenie măsurile drastice luate de autorități
Showbiz

Dana Rogoz respectă cu sfințenie măsurile drastice luate de autorități

Dana Rogoz respectă cu sfințenie măsurile drastice luate de autorități

Dana Rogoz, de frica unei posibile îmbolnăviri, respectă cu sfințenie măsurile drastice luate de autorități, aceasta este însărcinată pentru a doua oară. Actrița a anunțat că nu a mai ieșit din casă de aproape două săptămâni.

Pentru ea lucrurile s-au schimbat enorm în ultima perioadă. Dacă înainte era preocupată de amenajarea casei, acum situația s-a schimbat. Dana Rogoz a mărturisit că se gândește cu emoție și entuziasm la clipele în care o va aduce pe lume pe fiica sa, în condițiile în care România trece printr-o situație de criză.

Am intrat în 30 de săptămâni. Am nenumărate întrebări fără răspuns legate de cum va fi lumea când se va naște ea. Până acum 10 zile îmi făceam griji de cum amenajăm casa, de bone, de alte chestii… glumițe. Am șters toate grijile vechi cu buretele. Am uitat de ele. Vom fi noi 4 și atât. Și indiferent de cum va fi lumea în afară, universul nostru de acasă va fi perfect, pentru ca va fi «contaminat» de iubire infinită’, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

In perioada sărbătorilor de iarnă, Dana Rogoz anunța într-o postare, în care era într-o fotografie alături de micuțul ei, Vlad și soțul său, Radu Dragomir că așteaptă o fețiță.

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasa veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!”,