Info Actual

Info Actual > Showbiz > Dani Oțil, critici dure pentru guvern. „Jur, vă sun pe toți, vă sun pe toți!”
Showbiz

Dani Oțil, critici dure pentru guvern. „Jur, vă sun pe toți, vă sun pe toți!”

Dani Oțil, critici dure pentru guvern. „Jur, vă sun pe toți, vă sun pe toți!”

Dani Oțil, critici dure pentru guvern. Vedeta de la Antena 1 s-a hotărât să ia atitudine în ceea ce privește restricția militară impusă pe timpul pandemiei. Din cauza izolării sociale și imposibilității de a se deplasa la grădină, tatăl vedetei este nemulțumit, iar fostul iubit al Mihaelei Rădulescu a transmis un mesaj adresat guvernanților cu privire la situația în care se află tatăl său.  

243„Ăia de ce au voie să stea două mii în aeroport și eu n-am voie să mă duc singur, singur, cu o sapă la grădină?” l-a întrebat tatăl său pe Dani Oțil, realizatorul de la Antena 1, al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil, critici dure pentru guvern. jur, vă sun pe toți, vă sun pe toți

În această dimineață Dani a spus la TV : ”O să-i las pe guvernanții noștri să vorbească cu tata, jur, vă sun pe toți, vă sun pe toți. Explicați-i voi că eu n-am mai putut, am avut jumătăți de argumente, dar nu argumente întregi”.

”Și-i zic lu tata, deștept și eu, scrie că ai animale la grădină și trebuie să le dai apă și te lasă. Zice tata: cum să scriu dacă n-am? Zic: Băi, tată, te-ai trezit tu singurul din țara asta. Scrie că ai albine. Zice: Au murit albinele. Scrie că n-au murit. Zice: Nu pot, tată, că nu e frumos să minți” a mai povestit Dani Oțil.