Info Actual

Info Actual > Showbiz > Daniel Buzdugan a izbucnit: Am primit amenințări, înjurături, așa in mod gratuit!
Showbiz

Daniel Buzdugan a izbucnit: Am primit amenințări, înjurături, așa in mod gratuit!

Daniel Buzdugan a izbucnit: Am primit amenințări, înjurături, așa in mod gratuit!

Daniel Buzdugan a izbucnit. Îndrăgitul om de radio a scris câteva rânduri emoționante după ce mai multe persoane l-au atacat în mediul online, motivul fiind unul absurd.

“Dragii mei poza de ieri in care stăteam la masa cu șapcă pe cap a aprins spiritele rău de tot aici pe pagina mea de Instagram , dar și pe cele de Facebook. Am blocat multe conturi, pentru că nu am avut de mult parte de atâta ură exagerată, pentru simplul motiv ca purtam o șapcă pe cap…

Daniel Buzdugan a izbucnit: Am primit amenințări, înjurături, așa in mod gratuit!

Precum știți in aceasta perioadă este interzis accesul in interiorul restaurantelor și ca atare eram pe terasa unui restaurant și de aceea stăteam îmbrăcat și cu șapcă pe cap, ca sa nu mai spun că am ceva probleme de sănătate și trebuie sa am grija de mine in perioadele reci. Am primit amenințări, înjurături, așa in mod gratuit! Numai faptul că sunt un mare păcătos, dar care crede și se roagă zilnic lui Dumnezeu și Maicii Domnului m-a ajutat să trec peste supărarea, stresul și durerea sufletească de a fi terfelit fără motiv de unii romani. E păcat ca am devenit exagerat de răi noi între noi!”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina de Facebook.

“Este greu pentru mine om matur, persoana publică oarecum obișnuit cu asemenea manifestări să suport asemenea lovituri emoțional”

“Mulțumesc mult cetățenilor străini, amici, prieteni sau pur și simplu oameni necunoscuți, care mi-au spus in privat să nu pun la inima vorbele urate! Conturile mele sunt urmărite de destul de mulți străini printre care greci, nemți, italieni și alții și mi-au scris ca sunt îngroziți de ceea ce au putut citi (oricine , de oriunde poate apasă butonul TRADUCE și vede instantaneu textul mesajului)!

Îi asigur pe toți aceștia cu mâna pe inimă că românii nu sunt așa, romanii sunt oameni cu suflet mare, dar unii dintre ei, mai supărați pe viață din diferite motive au tendința de a se manifesta așa agresiv in mediul online!

Cuvântul poate fi o armă cu care poți ucide suflete sau dimpotrivă poate fi apă vie!

Este greu pentru mine om matur, persoana publică oarecum obișnuit cu asemenea manifestări să suport asemenea lovituri emoționale, dar închipuiți-va ca genul acesta de mesaje grele se revarsă și asupra copiilor , care ar putea rămâne traumatizați pe viață!”, a completat el.