Actual Politică

Daniel Ghiţă a răbufnit. Cere internarea forţată la psihiatrie a protestatarului „Ceauşescu”. Prea multe fapte penale

Daniel Ghiţă a răbufnit. Cere internarea forţată la psihiatrie a protestatarului „Ceauşescu”. Prea multe fapte penale

Ne-am obişnuit cu Marian Ceauşescu de a hărţui politicienii, dar nimeni nu ridică problema acestuia, care evident se încadrează la categoria hărţuire. În urma atacului lui Ceauşescu asupra lui Mitică Dragomir, deputatul PSD Daniel Ghiță a lansat un atac la adresa protestatarului. Acesta susține că Ceaușescu ar trebui internat „cu forța” la psihiatrie și susține că clasa politică ar fi hărțuită de o „grupare rezist”.

Daniel Ghiţă a răbufnit. Cere internarea forţată la psihiatrie a protestatarului „Ceauşescu”. Prea multe fapte penale

Daniel Ghiță a izbucnit la adresa  protestatarului Marian Ceaușescu, care și-a făcut un obicei din a urmări persoane publice care sunt invitate în platouri ale posturilor TV din România.

„Trompeta Rezist Marian Tivilic M, care a hărțuit toată clasa politică, a comis multe fapte penale, fără sa fie deranjat!???

Nici un dosar penal? Autoritățile de ce nu reacționează ?

Vă aduc aminte că hărțuirea este o fapta penală”, scrie pe pagina sa de socializare, Daniel Ghiţă, care prezintă şi articol 208 din codul penal, articol ce face referire la hărţuire.

(1) Fapta celui care, in mod repetat, urmareste, fara drept sau fara un interes legitim, o persoana ori ii supravegheaza locuinta, locul de munca sau alte locuri frecventate de catre aceasta, cauzandu-i astfel o stare de temere, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda.

(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicari prin mijloace de transmitere la distanta, care, prin frecventa sau continut, ii cauzeaza o temere unei persoane, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.”

„Nu este prima data când o persoană publică, ex Mitică Dragomir este hărțuit, înjurat, insultat de aceasta trompetă rezist. Toată clasă politică este hartuită, de o grupare politică rezist , prin acest individ”, scrie Ghiţă, precizând că „în viitor când sunteți hărțuit: sunați la Poliție, şi depuneți plângere penală pentru hărțuire! Faceți cerere ca persoana să fie dusă la un spitalul de psihiatrie!„

De asemenea, spune Daniel Ghiţă, „pe cale penală și civilă cereți evaluarea psihiatrică la INML, pe care o atașați la dosarul penal, să știm daca acest om are nevoie de ajutor psihiatric si ar trebui obligat să urmeze un tratament!”.