Lifestyle

Daniela Crudu, implicată într-o reație toxică? Detalii incredibile

Daniela Crudu, implicată într-o reație toxică? Detalii incredibile

Daniela Crudu, implicată într-o reație toxică?  Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrașcu, formează din nou un cuplu cu Daniela Crudu. Cei doi par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi au stârnit un val de controverse în rândul apropiaților, care nu prea le acordă un viitor împreună din cauza trecutului lor.

Deși Daniela s-ar fi mutat de ceva timp în casa fiului milionarului, apropiații afaceristului susțin că nu este nimic serios. Cauza? Gabi Bădălău nu a divorțat de cântăreața Claudia Pătrășcanu, cu care are doi copii.

Fiul lui Bădălău s-ar iubi de câteva luni bune cu fosta asistentă tv

În timp ce Claudia Pătrășcanu suferă din cauză că cei doi fii ai ei sunt nevoiți să crească fără tată, Gabi Bădălău și Daniela Crudu și-au făcut bagajele și au plecat în concediu, nu înaite ca bruneta să se mute în vila fiului milionarului, din Bolintin Vale.

„Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție”

„Gabi le aduce pe toate să locuiască la el. Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție. Asta nu înseamnă că gata, e îndrăgostit sau o ia de nevastă. Va scăpa de ea la fel cum a scăpat de toate celelalte”, spun sursele pentru Impact.ro.

Fanii Cruduței își fac griji pentru frumoasa vedeta de televiziune. Aceasta a fost bătută și de Mihai Costea, dar și de iubitul croat care a reușit să o bage în spital în luna februarie a.c. La rândul său, Gabi Bădălău nu este cunoscut ca fiind tocmai un gentleman, gurile rele spunând că ar fi jignit, umilit și agresat unele doamne și domnișoare cu care s-a iubit, notează evz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *