Info Actual

Info Actual > Showbiz > Daniela Gyorfi trece prin momente grele: ”Spranța moare ultima”. De ce afecțiune suferă vedeta
Showbiz

Daniela Gyorfi trece prin momente grele: ”Spranța moare ultima”. De ce afecțiune suferă vedeta

Daniela Gyorfi trece prin momente grele: ”Spranța moare ultima”. De ce afecțiune suferă vedeta

Daniela Gyorfi a mărturisit cum reușește să treacă peste toate greutăție apărute, dar și despre afecțiunea de care suferă de luni bune. Frumoasa cântăreață a vorbit și despre relația cu George Tal, pe care nu a vrut să o oficializeze în fața altarului. Cei doi sunt împreună de mai bine de 15 ani.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai sincere vedetele, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Artista pare că nu ar mai putea fi doborâtă de nimic, având o familie frumoasă și o carieră de succes.

De ce afecțiune suferă Daniela Gyorfi

Se pare că, odată cu oprirea spectacolelor și cu apariția restricțiilor și a distanțării sociale la care am fost supuși cu toții, Daniela Gyorfi recunoaște că, din cauza pandemiei de coronavirus, a căpătat o depresie cruntă.

”Pandemia ne-a afectat pe toți. Dar există o speranță. Numai uniți putem să trecem peste acest moment. Să nu credeți că nu am avut depresie, am depresie. E sunt artist, eu nu știu să fac altceva. Copilul meu a înțeles că trebuie să stea acasă. George este impresar. Am avut niște bani puși de-o parte. Am vrut să facem niște investiții. Eu simt lipsa spectacolelor, duc lipsa contactelor cu oamenii. Ce fac dacă rămân fără bani? Dar cred că anul acesta se va termina pandemia”, a declarat Daniela pentru „Star Matinal”, de la Antena Stars.

De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se căsătorească

Daniela Gyorfi a mai mărturisit și despre curiozitatea tuturor legată de căsătoria cu George Tal, partenerul său de viață. Artista a spus că ea și sufletul ei pereche sunt mai fericiți ca niciodată și nu își dorește să îmbrace rochia de mireasă, nefiind nevoie de un act oficial pentru a demonstra dragostea dintre ei.

”Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a mai adăugat Daniela Gyorfi, potrivit Spynews.