Lifestyle

Daniela Simulescu ne spune ce ne pregătesc astrele pentru toată săptămâna. Horoscop 22-28 martie 2021

Daniela Simulescu ne spune ce ne pregătesc astrele pentru toată săptămâna. Horoscop 22-28 martie 2021

În această săptămână vor fi multe discuții, multe analize, ne spune astrologul Daniela Simulescu.

Nativii care se bazează mai mult pe intuiție

„Soarele a intrat în semnul vostru. E clar că berbecii primesc o porție de încredere, de energie și de curaj. Marte în Gemeni în sprijină foarte mult, deci e clar că săptămâna aceasta piciorușele nu vor sta, gândurile nu le vor sta, vor fi într-o frenezie mentală uimitoare.

E o săptămână în care nu se vor întâmpla lucruri majore, enorme, extraordinare, ci efectiv e o săptămână în care schimbul de idei este cel mai important, e pregătitor, e cel care anunță.

Deci ce vă recomand e să aveți multe discuții, multe analize, multe observații, comunicare foarte multă. Intuiția s-ar putea ca la un moment dat să vă spună multe, dar intuiția vreau să vă rog să nu vă bazați pe ea săptămâna asta.

Marte fiind în Gemeni, urechiile o să vă audă multe. Puțin mai multă grijă din punctul ăsta de vedere. Intrați cu oamenii dragi care să vă scoate foarte mult dintr-o mică paranoia.

Cu intrarea lui Venus în casa 1 începeți perioada în care puneți mai mult preț pe fizic, pe look, vreți să vă schimbați, să vă coafați, să vă cumpărați…

Începe o perioadă foarte bună pentru cumpărături și pentru a avea mai multă grijă de voi.

Când vorbim de acte de semnat și de contracte, vedeți că pe 24 martie nu vă grăbiți să semnați. Nu zic că au probleme actele, dar arătați-le oamenilor că sunteți mai interesați ce de ce întâmplă acum”, le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

Nativii care vor avea mai mulți bani

„Vă tot spun de la începutul anului că profesional aveți o perioadă nemaipomenită, continuă și săptămâna asta. Urmează o perioadă bună, financiar se vor îmbunătăți lucrurile, vor fi mai mulți bani, cum îi place românului să audă. Unii oameni cred că dacă le spun că o să facă mai mulți bani, consideră vă devin Bill Gates dintr-o dată. Nu!

La voi, profesional aveți niște aspecte bune, în continuare. Bineînțeles trebuie să fiți foarte corecție, foarte drepți, foarte serioși și responsabili. Voi spuneți că sunteți, voi sunteți foarte integri. Însă, avem un Soare și un Venus în casa a 12-a și vă recomand să nu vă implicați în jocul în spatele culiselor, pentru că veți fi atrași… nu vă auto-sabotați.

Tot cu Soarele și Venus aveți mai puțină energie, simțiți că nu spuneți în locul vostru, pendulați între stări și va exista o tendință să vă băgați în situații mai secrete, mai ascunse, mai ciudățele… dar evitați-le cât se poate de mult! Nu lăsați prietenii sau cunoștințele să vă convingă să cheltuiți banii.

Aș avea puțină grijă și la discuțiile cu persoanele iubite, cu parteneri, cu foști parteneri, s-au putea să vă scoateți ochii, să vă reproșați multe” le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Taur, potrivit dcnews.ro