Lifestyle

David si Victoria Beckham, decizie incredibila! Presa britanica a facut anuntul

David si Victoria Beckham, decizie incredibila! Presa britanica a facut anuntul

David si Victoria Beckham, decizie incredibila! Presa britanica a facut anuntul in legatura cu cea mai noua ideea a celebrul cuplu. Iata ce au hotarat cei doi!

David și Victoria Beckham au pus la cale un o modalitate uluitoare, pentru a se feri de viitoarele „vizite” ale hoților în conacul lor din Cotswolds.

David (45 de ani) și Victoria Beckham (46 de ani) se tem spărgătorii de locuințe, iar în timpul carantinei au luat o măsură incredibilă. Celebrul cuplu britanic a decis să-și contruiască un tunel secret sub proprietatea lor din Cotswolds. Soții Beckham au recurs la acest gest, după ce Dele Alli, jucătorul lui Tottenham Hotspur, a fost victima hoților, în propria casă din nordul Londrei, eveniment cu care s-a mai confruntat, de altfel, și celebrul cântăreț Robbie Williams. Potrivit presei britanice, David și Victoria au decis ca acest tunel subteran să facă legătura dintre casă și garaj, dar și cramă.

Amintim că Dele Alli, fotbalistul lui Tottenham, a trecut prin clipe grele în ultima perioadă. Jucătorul lui Spurs a fost bătut și jefuit în propria casă, de către doi hoți înarmați cu cuțite.

Hoții au furat bijuterii şi ceasuri, iar la plecare, l-au lovit cu pumnul în faţă pe Alli. Jucătorul de 24 de ani a suferit răni uşoare. La mijlocul lunii trecute, hoții au descins în locuința lui Alli din cartierul londonez Barnet, puțin după miezul nopții. În acel moment, în reședința fotbalistului se aflau și fratele său, Harry Hickford, partenerele lor, un prieten, dar și un bodyguard care se ocupa de securitate.

Potrivit publicaţiei The Sun, acesta se afla în vila de două milioane de lire sterline (aproximativ 2,26 milioane de euro) în momentul jafului, care s-a petrecut în jurul orei 00:30.

Este însă inexplicabil de ce nu a reacţionat sau de ce nu auzit cum hoţii au intrat pe uşa din spate.

În acel moment, Alli juca biliard cu iubita sa, fotomodelul Ruby Mae. Potrivit sursei citate, unul dintre hoţi a urcat la etaj şi s-a întors cu mai multe bijuterii furate, dar şi cu două ceasuri. Paguba totală este de 350.000 de lire sterline (aproximativ 396.000 de euro). Jaful a avut loc la douăluni distanță după ce colegul lui Alli de la Spurs, Jan Vertonghen, a fost victima hoților.