Info Actual > Showbiz > De ce a divorțat Diana Dumitrescu. Dezvăluiri explozive: S-a scris că m-a înşelat cu Adela Popescu
Showbiz

De ce a divorțat Diana Dumitrescu. Dezvăluiri explozive: S-a scris că m-a înşelat cu Adela Popescu

De ce a divorțat Diana Dumitrescu. Dezvăluiri explozive: S-a scris că m-a înşelat cu Adela Popescu

De ce a divorțat Diana Dumitrescu. Actrița a oferit dezvăluiri explozive despre cel mai dificil moment din viața ei! Motivul pentru care a divorțat de fostul soț!

Diana Dumitrescu a povestit  cum a ajuns să se despartă de soțul ei și cât de greu a reușit să treacă peste această perioadă care i-a schimbat radical viața.

În cadrul unui interviu recent, Diana Dumitrescu a declarat că divorțul a fost un coșmar. În plus, actrița s-a confruntat cu stări depresive când avea 30 de ani, și totul din cauza divorțului, lucru care a condus-o către terapie, în anul 2012.

Acum, Diana Dumitrescu și-a regăsit din nou echilibru, însă nu uită că a trebuit să facă trei ani de terapie pentru a redeveni ceeace este astăzi.

“Eu am fost norocoasă pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanșa până în 24 de la un episod traumatic. La mine a fost la 30, pentru că am divorțat. A fost o etapă foarte grea în viața mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deși nu le știam, existau și cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo”, a declarat Diana Dumitrescu.

“Nu mă puteam opri din plâns!”

“Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață. Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou”, a continuat artista.

Primele simptome pe care le-a avut Diana Dumitrescu

“În primul rând, lipsa poftei de viață, să nu-ți mai găsești niciun motiv de a fi fericit, nu mai dormi, ai insomnii, ajungi până la gânduri negre de sincucidere. Când ești în depresie poți să te gândești și la asta. În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă”, a mai spus ea.

Psihoterapeutul a învățat-o să trăiască din nou, iar Diana Dumitrescu a reușit să o ia de la capăt și în prezent este fericită și are familia la care a visat mereu.

S-a scris că m-a înşelat cu Adela Popescu

De ce a divorțat Diana Dumitrescu. “S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuţii între noi doi niciodată despre aşa ceva. Relaţia s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viaţa cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeaşi casă, fiecare avea viaţa lui, eu ieşeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini.

Pur si simplu eu cred că relaţia noastră a funcţionat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupaţi, aveam chestii în comun. În momentul în care eu nu am mai lucrat şi el lucra mai puţin şi am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul şi nu ne cunoaştem. Eu îmi doream ceva de la viaţă, el îşi dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate”, a spus Diana Dumitrescu, în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, scrie okmagazine.ro.