Info Actual

Info Actual > Showbiz > De ce a încălcat Ionuț Dolănescu restricțiile stării de urgență? Familia e cea mai importantă
Showbiz

De ce a încălcat Ionuț Dolănescu restricțiile stării de urgență? Familia e cea mai importantă

De ce a încălcat Ionuț Dolănescu restricțiile stării de urgență? Familia e cea mai importantă
De ce a încălcat Ionuț Dolănescu restricțiile stării de urgență? Familia e cea mai importantă. Ionuț Dolănescu a încălcat restricțiile pentru mama lui!
Solistul de muzică populară s-a întors din America pentru a petrece Paștele alături de cea care i-a dat viață. Maria Ciobanu, în vârstă de 82 de ani, are probleme de sănătate. Așa că fiul său a ales să fie lângă mama sa, cu orice risc.

Ionuț Dolănescu a încălcat restricțiile pentru mama lui!

Artistul a revenit în țară, dar nu singur. Interpretul de muzică populară a venit împreună cu soția și cei trei copii ai lor. Cu toții au petrecut sărbătorile pascale în casa din București. De la masa festină nu putea lipsi mama lui Ionuț Dolănescu, îndrăgita Maria Ciobanu.

Deși autoritățile au impus măsuri stricte în ceea ce privește izolarea bătrânilor, artistul a ales să fie alături de mama sa. Ionuț Dolănescu și membrii familiei lui au petrecut de Paște în curtea casei pe care a moștenit-o de la tatăl său, Ion Dolănescu, conform Libertatea.

Maria Ciobanu are probleme de sănătate

În ultimul an, starea de sănătate a Mariei Ciobanu s-a agravat. Solista de muzică populară are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații, conform Kanal D.„Maria Ciobanu este bolnavă și în ultimul an starea de sănătate s-a agravat. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații”, au declarat surse apropiate artistei.