Info Actual > Diverse > De ce ne recomandă Lidia Fecioru ceapa combinată cu miere? Leacul dă rezultate imediat
Diverse

De ce ne recomandă Lidia Fecioru ceapa combinată cu miere? Leacul dă rezultate imediat

De ce ne recomandă Lidia Fecioru ceapa combinată cu miere? Lidia Fecioru a vorbit in rubrica din emisiunea „Adevaruri ascunse” despre puterea pe care ceapa combinată cu miere o au asupra stării noastre generale de sănătate și nu numai.

Lidia a prezentat in cadrul rubricii „Leacul zilei” de la Antena 3, despre beneficiile pe care le poate avea ceapa cu miere.

„Avem la îndemână ceapa şi suntem în perioada în care vine şi gripa, avem şi coronavirusul, sunt şi viroze. Mai fac copiii câte un pic de temperatură, iar ca să reducem temperatura, tocăm ceapa mărunt, o stropim cu un pic de oţet, o punem în şosetuţă şi încălţăm copiii.

Lidia Fecioru: Scade temperatura foarte bine. Ceapă cu oţet, tocată mărunt

Scade temperatura foarte bine. Ceapă cu oţet, tocată mărunt. Sau pastă de ceapă trasă prin maşina de tocat, o amestecăm cu un pic de miere. Sau suc de ceapă, putem face la storcător. Sau chiar ceapa dată la blender, cu un pic de miere în ea, şi dată la copii cu linguriţa. În cantitate egală, miere şi ceapă”.

De ce ne recomandă Lidia Fecioru ceapa combinată cu miere? Leacul este recomandat și copiilor.

„Se dă la copii pentru tuse şi chiar şi pentru noi, de ce nu? Utilizăm ceapa în foarte multe moduri în această perioadă.

Pasta de ceapă cu un pic de miere vindecă inclusiv arsuri. M-am ars la un deget când am vrut să ridic o oală de pe foc. Am băgat degetul într-un borcănel cu miere imediat şi m-a durat aproximativ cinci minute. Însă, s-a vindecat instantaneu”, asigură bioenergoterapeutul.