Info Actual

Info Actual > Showbiz > De ce nu are copii Paula Seling? Motivul, dezvăluit de artistă: “Mi-e foarte greu sa vorbesc …”
Showbiz

De ce nu are copii Paula Seling? Motivul, dezvăluit de artistă: “Mi-e foarte greu sa vorbesc …”

De ce nu are copii Paula Seling? Motivul, dezvăluit de artistă:

De ce nu are copii Paula Seling? Motivul, dezvăluit de artistă. In ciuda faptului ca se poate lauda cu o cariera de succes, se pare ca lucrurile nu stau la fel si pe plan sentimental.

De ani buni, artista traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Radu Bucura, lucru care i-a facut pe multi sa se intrebe cum de aceasta nu a devenit mamica pana acum.

Pentru ca au existat multe curiozitati din partea fanilor, Paula Seling a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume. Artista a dezvaluit ca nu exista nicio problema medicala, ci pur si simplu nu a fost momentul pana acum, informeaza Spynews.

De ce nu are copii Paula Seling? Motivul, dezvăluit de artistă: Pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi“, a spus Paula Seling, in cadrul unei emisiuni TV.