Social

De ce nu poartă mască ÎPS Teodosie. Mister dezvăluit: Nu pot să respir!

De ce nu poartă mască ÎPS Teodosie. Mister dezvăluit: Nu pot să respir!

De ce nu poartă mască ÎPS Teodosie. La scurt timp după ce a apărut în anumite fotografii care îl afișează în timpul unei slujbe, fără mască, arhiepiscopul Tomisului a reacționat dur.

„Pe 17 iulie anul acesta Patriarhia în protocol cu Ministerul Sănătății a stabilit că slujitorii ca și actorii, nu poată mască. A fost o exagerare. Se dorește din nimic o acuzație. Nu este nimic real în această acuzație. Eu am intervenții foarte intense. Nu pot să fac aceste intervenții cu mască, trebuie să mă și vadă poporul și nu pot să respir, nu am respirație dacă folosesc masca în timp ce folosesc glasul din plin. Eu țin legătura cu autoritățile.

Vreau să ne exprimăm acest drept al nostru de a ne închina la Sfântul Andrei și îi chem pe toți românii să fie la de Sf. Apostol Andrei. Noi vom asigura cu jandarmii și poliția în acel platou atât de mare toată distanța fizică. Vom avea substanțele de dezinfecțiile, iar ceremonia va fi afară. Acolo încap câteva mii de oameni respectând toate normele sanitare.”, a declarat ÎPS Teodosie la RomâniaTv.