Info Actual

Info Actual > Showbiz > De necrezut ce l-a făcut celebru pe Chris Godfrey
Showbiz

De necrezut ce l-a făcut celebru pe Chris Godfrey

De necrezut ce l-a făcut celebru pe Chris Godfrey

De necrezut ce l-a făcut celebru pe Chris Godfrey, sau mai bine spus, ce lucru a făcut acesta de a înebunit internetul. Probabil sunt mulți cei care au auzit de numele Chris Godfrey, dar sigur foarte multă lume a auzit despre creația lui, „World Record Egg”.

In 2019, o postare pe Instagram a devenit imaginea cu cele mai multe like-uri de pe această platformă. Această campanie virală a fost o adevărată furtună.

Cu ceva timp înainte, Kylie Jenner fusese înscăunată regina Instagram-ului, devenind una dintre cele mai urmărite personalități din social media. Kelie Jenner a obținut foarte multe like-uri pentru fotografia în care apărea copilul ei, fotografia obținuse daja peste 18 milioane de like-uri la acea vreme.

Ambiția lui Godfrey, care lucrează la o agenție de publicitate londoneză, a fost să depășească acest număr impresionant de like-uri.

Godfrey și-a lansat campania  propunând o provocare: „Ar putea ceva atât de universal și simplu ca un ou să fie suficient de mare pentru a bate acel record?”

De la gând la faptă, campania cu imaginea unui simplu ou a fost pornită pe 4 ianuarie. O săptămână mai târziu, reușise să bată recordul lui Kelie Jenner, iar imaginea are acum peste 54 de milioane de aprecieri.