Info Actual > Showbiz > De teama coronaviruslui, Andreea Bălan s-a „blindat cu iubire” în casă!
Showbiz

De teama coronaviruslui, Andreea Bălan s-a „blindat cu iubire” în casă!

De teama coronaviruslui, Andreea Bălan s-a „blindat cu iubire” în casă!

De teama coronaviruslui, Andreea Bălan s-a „blindat cu iubire” în casă! Într-un mesaj pe pagina personală de Instagram, cântăreața dezvăluie că sănătatea este „cea mai mare lecție” pe care a învățat-o. Bălan își îndeamnă admiratorii să stea acasă.

„Stăm în casă și ne blindăm cu iubire”

„În aceste momente când ne luptăm cu un dușman nevăzut, realizăm cu toții că sănătatea este cea mai importantă. Degeaba vrei faimă, bani și succes, dacă nu ai sănătate.

E cea mai mare lecție de viață pe care eu am învățat-o anul trecut, când s-a născut Clara. Fără sănătate nu facem nimic și orice altă problemă pălește dacă nu avem sănătate.

În aceste clipe, tot ce mă interesează este să le protejez cât mai mult pe fetițele mele și pe mama mea. Stăm în casă și ne blindăm cu iubire. Voi ce faceți?”, a fost mesajul artistei.

„Eu nu voi merge la vot, pentru că iubirea nu se votează”

Întâmplător sau nu, Andreea Bălan își îndemna fanii să facă același lucru, în urmă cu doar un an și jumătate. Contextul era altul, însă. Bălan susținea că nu va merge la vot pentru referendumul pentru familie, deoarece „familia nu se votează”.

„Eu susțin egalitatea, eu susțin iubirea. Eu cred că nu alegi pe cine iubești. Trebuie să mergi acolo unde te duc sufletul și iubirea, pentru că altfel nu vei fi fericit. Din acest motiv consider că acest referendum este inutil, pentru că dragostea și familia nu se scriu în legi.

Eu vreau ca oamenii să fie liberi să iubească pe cine doresc. Eu nu voi merge la vot pentru că iubirea nu se votează”, spunea artista într-o înregistrare video.

În momentul de față, Andreea Bălan se află în plin proces de divorţ de George Burcea, după ce relaţia dintre cei doi nu a mai funcţionat.