Info Actual

Info Actual > Showbiz > De teama coronavirusului, Laura Cosoi a luat o decizie importantă
Showbiz

De teama coronavirusului, Laura Cosoi a luat o decizie importantă

De teama coronavirusului, Laura Cosoi a luat o decizie importantă

De teama coronavirusului, Laura Cosoi a plecat din București. Actrița a împărtășit fanilor săi locul în care s-a retras, împreună cu familia. Însărcinată pentru a doua oară, Cosoi a hotărât să își acorde un timp pentru ea.

„Am pornit la drum. Am analizat situația și ținând cont că suntem în vacanță oarecum, dar totuși nu putem să ne plimbăm pe unde vrem, am hotărât să mergem la Târgu Mureș. Rita stă cu bunicii, se joacă în curte, eu pot sa mai scriu ceva articole pentru blog, mai testez rețete, poate apuc să și citesc și dacă este vreme bună dăm o fugă și la țară ca să ne bucurăm cât mai mult de natură. Cam astea sunt planurile noastre. Ale voastre?” a scris Laura Cosoi pe contul ei de Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, actrița a anunțat public că e însărcinată pentru a doua oară. Ea a vrut să-și împărtășească bucuria cu toți admiratorii săi. „Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc.”