Info Actual

Info Actual > Social > Decizia zilei de la Guvern! Raluca Turcan dezvăluie în ce condiții se va desfășura noul an școlar
Social

Decizia zilei de la Guvern! Raluca Turcan dezvăluie în ce condiții se va desfășura noul an școlar

Decizia zilei de la Guvern! Raluca Turcan dezvăluie în ce condiții se va desfășura noul an școlar

Decizia zilei de la Guvern! Din primele declarații oferite de Raluca Turcan, guvernul nu poată să susțină financiar fondurile necesare pentru asigurarea măștilor de protecție pentru elevi și profesori. Vicepremierul spune că „este absolut imposibil ca guvernul să asigure măști pentru toți copiii din ţara aceasta”.

La mai puțin de o lună până la începerea noului an școlar, reprezentanții elevilor consideră că este imperios necesar ca autoritățile să aloce fondurile necesare pentru asigurarea măștilor de protecție pentru toți școlarii și profesorii.

147Vicepremierul Raluca Turcan spune însă că acest lucru este imposibil și că sprijinul acordat de guvern vizează doar categoriile defavorizate.

Este absolut imposibil ca guvernul să asigure măști pentru toți copiii din ţara aceasta

„Noi punem bani la dispoziția autorităților publice locale să facă un stoc minim de măști și materiale dezinfectante în fiecare școală, pentru situații de avarie, să spunem, -își uită măscuța copilul, e dintr-o familie mai săracă, i s-au terminat măștile. Însă, este absolut imposibil ca guvernul să asigure măști pentru toți copiii din ţara aceasta, pentru toți profesorii. Deci, sprijinul guvernamental merge pentru categoriile defavorizate pe o achiziție deja finalizată la Ministerul Sănătății”, declara Raluca Turcan.