Info Actual

Info Actual > Diverse > Declarația lui Gică Craioveanu despre Ivan Martic: ”Când e șefa acasă și comandă, e jale!”
Diverse

Declarația lui Gică Craioveanu despre Ivan Martic: ”Când e șefa acasă și comandă, e jale!”

Declarația lui Gică Craioveanu despre Ivan Martic: ”Când e șefa acasă și comandă, e jale!”

Declarația lui Gică Craioveanu despre Ivan Martic a fost făcută în urma întrebărilor apărute ca urmare a informațiilor legate de plecarea lui Martic de la Craiova.

Oficialii celor de la CFR Cluj s-au pus pe achiziții chiar dacă fotbalul este suspendat. După ce le-au  achiziționat pe Cristian Manea, de la FCSB, campionii au pus mâna, din câte se pare, și pe fotbalistul care și-a reziliat sâmbătă contractul cu Craiova.

Gică Craioveanu, directorul de imagine al celor de la Universitatea Craiova, a spus că Ivan Martic, fotbalist care tocmai și-a încheiat socotelile cu oltenii, ar fi semnat cu campioana României.

”Martic a plecat de la Craiova. Și-a reziliat contractul. I s-a făcut o propunere de prelungire, dar nu a acceptat. Era greu de ținut, mai ales că se afla în ultimele două luni de contract.

Nu mai voia să continue, a spus el. Poate l-a influențat și soția, căreia nu-i plăcea la Craiova. Când e șefa acasă și comandă, e jale!  Voia și bani mai mulți, aproape dublu. A spus că are oferte mult mai bune.

Eu așa am auzit, că a semnat cu CFR Cluj”, a spus Craioveanu, într-o discuție pe care a purtat-o cu fanii Craiovei, pe pagina de Facebook.

 

Lumea fotbalului de la noi credea că  Martic urma să ajungă la FCSB, mai ales că echipa lui Becali a rămas într-un singur fundaș dreapta, după plecarea lui Cristi Manea, la CFR Cluj.

CFR Cluj i-a luat pe Cristi Manea și Cristi Bălgrădean de la FCSB

Dacă acest transfer al lui Martic se va confirma, atunci campioana se poate lăuda cu un alt transfer important al acestui început de an. Gruparea din Gruia a reușit să-l transfere și pe Cristian Bălgrădean, tot de la FCSB, portar care se afla în ultimele șase luni de contract cu vicecampioana Ligii 1.

Ivan Martic a semnat cu Craiova în 2017, are 29 de ani și este cotat la 800.000 de euro conform transfermarkt.com.