Info Actual

Info Actual > Showbiz > Declarația lui Orban nu este pe placul tuturor. Mircea Badea a explodat
Showbiz

Declarația lui Orban nu este pe placul tuturor. Mircea Badea a explodat

Declarația lui Orban nu este pe placul tuturor. Mircea Badea a explodat

Declarația lui Orban nu este pe placul tuturor. Ludovic Orban a făcut precizări, luni, cu privire la relaxarea măsurilor ce se vor aplica după 15 mai.

Pe pasa emisiunii lui Mihai Gâdea, Mircea Badea a făcut acuzații grave la adresa primului ministru, spunând că a încercat să înțeleagă ce a vorbit Ludovic Orban două ore.

Declarația lui Orban nu este pe placul tuturor. ”Se deschid hotelurile, dar nu ai voie să ieși din oraș”

„Preocuparea pentru ce se va întâmpla după 15 mai este una legitimă. Prima dată au zis ‘se deschid hotelurile, dar nu ai voie să ieși din oraș’ – bun, deci o să mă duc la hotel în orașul în care locuiesc, ca să… nu știu exact ca să ce, dar ceva tot fac, dacă tot mă duc la hotel de banii ăștia.

După care au zis ‘hai totuși…”Am încercat să înțeleg ce a vorbit Orban două ore, jur. Orice, ceva concret. Mi s-a părut un delir, adică reclamă la Ayahuasca ce am văzut… Apoi a zis că poți merge la munte. N-am voie să ies din oraș, dar pot merge la munte. Mi se pare că domnul Vela a zis că putem merge la munte ca să facem aplinism. Activitățile sportive individuale sunt cele care țin de activitățile gen drumeții. Alte activități gen alpinism, mersul cu bicicleta, mersul la pescuit. Da, puteți merge la Sinaia pentru a face drumeții, a spus Vela”, a mai precizat Mircea Badea.