Info Actual

Info Actual > Diverse > Declarația momentului. Personalitate din lumea sportului. „Am avut coronavirus anul trecut”
Diverse

Declarația momentului. Personalitate din lumea sportului. „Am avut coronavirus anul trecut”

Declarația momentului. Personalitate din lumea sportului. „Am avut coronavirus anul trecut”

Declarația momentului. Personalitate din lumea sportului. „Am avut coronavirus anul trecut”. Dumitru Dragomir a declarat pentru telekomsport.ro că a fost infectat cu coronavirus, doar că nu a știut numele bolii, pentru că nu a fost testat.

7Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că ar fi luat virusul din Italia și că a suferit îngrozitor. „L-am avut anul trecut. Foarte rău am fost. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii”, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Acesta nu se teme de o nouă îmbolnăvire. „Îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin”, a mai spus Dragomir.