Info Actual

Info Actual > Showbiz > Declarație de dragoste pentru Liviu Dragnea: M-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt
Showbiz

Declarație de dragoste pentru Liviu Dragnea: M-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt

Declarație de dragoste pentru Liviu Dragnea: M-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt

Declarație de dragoste pentru Liviu Dragnea. Irina Tănase, iubita tinerică a fostului lider PSD, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, de ziua lui Liviu Dragnea.

Ieri, pe 28 Octombrie, Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani, ocazie cu care iubita sa i-a scris câteva gânduri pline de emoție.

”În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cat mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!” – a scris Irina Tănase pe Instagram.

Carmen Dan, fostul ministru de Interne, i-a transmis la rândul său un mesaj de dragoste și prietenie lui Dragnea.

Niciodată nu mi-a fost ruşine de o astfel de etichetă, cu atât mai puţin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea

”Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni. Pentru cei mai mulţi, Carmen Dan este «omul lui Liviu Dragnea». Niciodată nu mi-a fost ruşine de o astfel de etichetă, cu atât mai puţin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulţi ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani şi mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, aşa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific «oamenii lui Liviu Dragnea». Pentru a nu detalia, spun doar că şi atunci preşedintele partidului îşi dădea OK-ul final pe listele parlamentare şi mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar şi cei care astăzi au funcţii de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viaţa merge înainte. Şi cel mai important cred că este să nu regreţi nimic din ce ai făcut, ci doar să înveţi continuu. Despre oameni şi despre fapte”, a scris, miercuri, pe Facebook, Carmen Dan.