Actual Diverse

Mike Tyson uimește. Spune că moartea sa va veni „foarte curând”. Ce probleme are celebrul boxer

Mike Tyson uimește. Spune că moartea sa va veni „foarte curând”. Ce probleme are celebrul boxer

Banii sunt o problemă și pentru cei bine poziționați financiar. Un exemplu în acest sens este povestea din aceste zile a celebrului boxer, care a făcut o declarație șocantă, de fapt două: una despre viață și alta despre bani, într-un podcast.

Declarație morbidă. Mike Tyson spune că moartea sa va veni „foarte curând”. Ce probleme are celebrul boxer

Legenda boxului Mike Tyson crede că moartea sa va veni „foarte curând” și a dezvăluit că se luptă, deja, cu soția sa pentru bani, în pofida faptului că este multimilionar. Tyson crede că banii oferă doar un fals sentiment de siguranță.

Vorbind în cadrul podcastului său, „Hotboxin with Mike Tyson„, fostul campion la categoria grea, în vârstă de 56 de ani, i-a spus lui Sean McFarland, terapeut specializat în traume și dependențe, că simte că timpul său este aproape de sfârșit:

Cu toții vom muri într-o zi, bineînțeles”, a spus Tyson. Când mă uit în oglindă și văd acele mici pete pe fața mea, îmi spun: Wow. Asta înseamnă că data mea de expirare se apropie, foarte curând„‘.

Presa internațională a interpretat aceste vorbe ca fiind o premoniție pe care sufletul lui Tyson o simte, motiv pentru care vedeta sportivă a ales să-și exprime cu voce tare gâdurile și sentimentele cele mai profunde.

Sau o fi doar o glumă macabră. Oricum ar fi, doar Mike Tyson știe adevărul.

Ce spune Tyson despre bani

Tyson crede că banii oferă doar un fals sentiment de siguranță. „Întotdeauna le spun oamenilor – ei cred că banii îi vor face fericiți, nu au mai avut bani până acum – că atunci când ai o mulțime de bani, nu te poți aștepta ca nimeni să te iubească”, a adăugat el.

”Crezi că ești invincibil când ai mulți bani, ceea ce nu este adevărat”.

Tyson a mai spus că are discuții cu cea de-a treia soție a sa, Lakiha Spicer, după ce aceasta a declarat că banii îi vor oferi siguranță pe termen lung atunci când el va muri.

Ce (mai exact) este securitatea?”, a întrebat el.

Nu știu. Atunci când pui bani în bancă și primești un cec în fiecare săptămână și poți trăi pentru tot restul vieții, este asta securitate? Nu înseamnă că nu te vei îmbolnăvi sau că nu vei fi lovit de o mașină. Te pot asigura banii când sari de pe un pod?”, a întrebat, retoric, marele boxer.

Istoric: Tyson a avut primul său meci la profesioniști în 1985, învingându-l pe Hector Mercedes la doar 18 ani, scrie Daily Mail.  Boxerul s-a retras din box în 2005, după o pierdere devastatoare cu Peter McBride, dar de atunci s-a concentrat în industriei canabisului.

Tyson a făcut cunoştinţă cu industria marijuanei în 2016 (cu Tyson Holistic Holdings), care vinde produse pe bază de marijuana, precum și tulpini, extracte și produse alimentare marijuana premium. De atunci, Mike Tyson a început să fie un bun ”avocat” care militează pentru eliminarea restricțiilor legate de droguri pentru sportivi, a scris EVZ.

Foto: BBC/captura foto/youtube