Lifestyle

Declarație neașteptată. Rareș Bogdan. „Dacă era Carmen Dan implicată, îi ceream demisia”

Declarație neașteptată. Rareș Bogdan. „Dacă era Carmen Dan implicată, îi ceream demisia”

Declarație neașteptată. Rareș Bogdan. „Dacă era Carmen Dan implicată, îi ceream demisia”. Un bărbat a fost bruscat de polițiști, în București, pentru că a refuzat să îi fie luată temperatura. În acest context, Rareş Bogdan a reacţionat dur după ce a urmărit imaginile cu intervenţia poliţiştilor. Europarlamentarul PNL a declarat la România TV că „între fermitate și abuz e o graniță fină”.

Politicianul s-a întrebat retoric ce s-ar fi întâmplat era Carmen Dan implicată.

„Drepturile şi libertăţile sunt fundamentale, e important să fie respectate. Între fermitate şi abuz e o graniţă fină. Eu cer fermitate, în special cu infractorii. Dar nu voi susţine derapajele şi abuzurile niciodată.

Dacă era Carmen Dan azi, ce să fi spus? Că e necesar să existe o reacţie foarte clară! Asta cer şi acum. În măsura în care Carmen Dan era implicată, îi ceream şi demisia. Dar nu e mereu cazul să mergi până la cel mai înalt nivel. Să ceri demisia unui ministru pentru că un poliţist a acţionat greşit nu e neapărat corect.

Legat de amenzi, dacă nu existau, cu siguranţă situaţia exploda şi în România. Uneori, măsurile coercitive pot bloca derapajele unora care nu vor să respecte nimic”, a declarat Rareş Bogdan.