Info Actual

Info Actual > Diverse > Declarație provocatoare a unei jucătoare de tenis:”Nu mă plâng, dar carantina asta ar fi mult mai distractivă cu un bărbat alaturi de mine”
Diverse

Declarație provocatoare a unei jucătoare de tenis:”Nu mă plâng, dar carantina asta ar fi mult mai distractivă cu un bărbat alaturi de mine”

Declarație provocatoare a unei jucătoare de tenis:

Declarație provocatoare a unei jucătoare de tenis:”Nu mă plâng, dar carantina asta ar fi mult mai distractivă cu un bărbat alături de mine”

Eugenie Bouchard a incitat prin acest comentariu fanii pe rețelele sociale, da, declarația a fost făcută de frumoasa jucătoare de tenis.

Numar 328 in clasamentul WTA, canadianca Eugenie Bouchard a impresionat in ultimii ani mai mult prin activitatea de pe retelele sociale decat prin meciurile de tenis.

La 26 de ani, Genie Bouchard este izolata fortat de raspandirea coronavirusului, iar finalista de la Wimbledon 2014 nu a ezitat sa faca glume pe seama propriei conditii.

 

 

“Nu ma plang, dar simt ca aceasta carantina ar fi mult mai distractiva alaturi de un prieten”, a scris Eugenie Bouchard pe Twitter, postare care a adunat peste douazeci de mii de aprecieri.

Mai mult, Nick Kyrgios i-a lasat Eugeniei Bouchard un comentariu, relatand ca se amuza de mesajul publicat, dar in cel mai probabil caz tenismenul australian nu va fi solutia problemei canadiencei, din moment ce jucatorul de la Antipozi se afla intr-o relatie cu Anna Kalinskaya, alaturi de care a fost surprins la Acapulco.