Actual Diverse

Declarație șocantă. Ion Țiriac a mărturisit că are un număr mare de copii și a decis cum le va împărți averea

Declarație șocantă. Ion Țiriac a mărturisit că are un număr mare de copii și a decis cum le va împărți averea
Infoactual/arhiva

O declarație care a șocat pe toată lumea: Ion Țiriac a mărturisit că are 33 de copii și a decis și cum va fi împărțită averea tututor, pentru ca sufletul lui să fie împăcat. Despre el se știa că este un mare crai, în fața căruia femeile nu au nici cea mai mică șansă să îi reziste, dar că ar avea un așa număr de copii, impresionant, nu ne așteptam, așa că ne-a luat total prin surprindere.

Declarație șocantă. Ion Țiriac a mărturisit că are zeci de copii și a decis cum le va împărți averea

Viața privată a lui Ion Țiriac a fost mereu în centrul atenției și mai mult decât atât povestea marelui tenismen român poate face oricând subiectul unui film demn de Oscar, regizat la Hollywood.

De picanterii nu a dus lipsă și despre ele a relatat însuși marele Țiriac. Omul de afaceri a recunoscut cu sinceritate că are fix 33 de copii.

Din punct de vedere legal, marele Țiriac a fost căsătorit o singură dată, dar toată lumea știe că el este celebru pentru relațiile sale amoroase nu numai în România, ci peste tot, în întreaga lume.

Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție cu acte în regulă în perioada 1963 – 1965. Pe Ion Ion Țiriac, cel mai cunoscut copil dintre toți, Ion Țiriac îl are din relația amoroasă trăită intens cu Mikette von Issenberg. Ioana și Karim, și ei la fel de bine cunoscuți, o au ca mamă pe Sophie Ayad, cu care Ion Țiriac a trăit o altă frumoasă poveste de dragoste.

Ion Țiriac a dezvăluit o parte a testamentului său, mărturisind deschis și fără menajamente că averea sa ”va fi împărțită în 33 de felii egale”. El a relatat și confirmat public și oficial că are 33 de copii, dar numai trei sunt legitimi, însă la moartea sa fiecare copil va primi o parte din avere.

„Dintotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar trei sunt legitimi și au numele meu. Totuși, bunurile mele vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat miliardarul român, într-o confesiune unică de suflet, redată de media.

Fostul sportiv se află în top cei mai bogați sportivi din lume şi este primul român care a intrat pe lista milionarilor din revista Forbes.