Info Actual

Info Actual > Showbiz > Delia, mai furioasă ca niciodată. „Poți fi manipulat în așa fel încât să pară că ai spus ceva politic”
Showbiz

Delia, mai furioasă ca niciodată. „Poți fi manipulat în așa fel încât să pară că ai spus ceva politic”

Delia, mai furioasă ca niciodată. „Poți fi manipulat în așa fel încât să pară că ai spus ceva politic”

Delia, mai furioasă ca niciodată. „Poți fi manipulat în așa fel încât să pară că ai spus ceva politic”. Delia a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj, în care povestește cum a aflat că fața ei a ajuns pe corpul unei actrițe de filme pentru adulți.

Delia a ținut să se implice și să demonstreze că filmulețul este fals. Artista a spus că ceea ce se întâmplă este foarte grav. Că dincolo de distracție, este încălcat în mod flagrant dreptul la intimitate. „Ți se poate întâmpla ție, i se poate întâmpla mamei tale, copilului tău”.

„Nu știu cum aș putea să încep chestia asta. Gen, ar putea să fie: „heeei, sunt Delia și tocmai am văzut că fața mea este folosită în fel și chip pe internet. Hahaha, ce amuzant… nu” sau aș putea să zic „voi ați auzit de „deep fake reality” și de toate aplicațiile astea care îți pun fețe faimoase?”

Nu. E mult prea serios așa. Ar trebui să par mai detașată și mai relaxată și să fac puțin mișto de asta. Nu, nici așa nu pot. Nu știu cum să abordez situația asta. Și totodată trebuie să fiu puțin cenzurată, pentru că probabil în momentul ăsta privesc și copii”, a spus Delia.

„Filmulețul are defecte monstruoase”

„Din fericire, trăiesc în România și probabil că aici tehnologia nu a evoluat atât de mult. Pentru că filmulețul în cauză are niște defecte monstruoase, ca să zic așa. Adică aplicația aceea efectiv sare de pe față când actrița se mișcă mai brusc și se vede că e fals. Bine, văd oamenii cu puțină… cu un pic de inteligență peste.

Majoritatea probabil că nu înțeleg despre ce este vorba. Văd o imagine și nu se uită atent la detalii și la faptul că fața e nenaturală, mișcatul ochilor este nenatural și este desprins parcă dintr-un film de groază. O să încerc să vă arăt imaginile cumva cenzurate și o să apropii totul pe chip, pe față”, a mai spus vedeta.

Cum a ajuns Delia să fie protagonistă în filmele pentru adulți ...

„I se poate întâmpla mamei tale”

„Amuzant, dar nu, am descoperit și după ce poză au făcut toată treaba asta, pentru că am recunoscut machiajul și lumina și mi-am dat seama cine a făcut acel machiaj. Nu e amuzant deloc, pentru că chestia asta se poate duce foarte departe.

Ți se poate întâmpla ție, i se poate întâmpla mamei tale, copilului tău, ceea ce ar fi absolut groaznic și poți fi manipulat în așa fel încât să pară că ai spus ceva politic, ceva ce bineînțeles e fals, pentru că se lucrează și la chestia asta cu vocea acum. Filmulețul în cauză nu are sunet. V-am spus, e făcut aici”, a fost mesajul Deliei.