Lifestyle

Delia nu încetează să uimească! IATĂ ce studii a terminat artista

Delia nu încetează să uimească! IATĂ ce studii a terminat artista

Faimoasa cântăreață, Delia Matache, se bucură de o carieră de succes, o căsnicie perfectă, dar puțin știu că are cunoștințe dintr-un domeniu aparte. Iată ce studii a terminat artista înainte de a se apuca de muzică.

Ce profesie are Delia

Delia a absolvit Liceul Dinu Lipatti din Capitală, iar apoi a făcut Conservatorul. În cadrul facultății, artista a ales o secție specială, Pedagogia.

Delia ar fi trebuit să ajungă profesoară și nicidecum artistă, dar lucrurile au mers în direcția în care aceasta și-a dorit, iar acest lucru înseamnă că nu are absolut niciun regret.

Faimoasa artistă a mărturisit că îi este mult mai bine așa, chiar dacă se aștepta la un alt plan de la viață. Vedeta a mai precizat că oricum nu ar fi avut răbdare dacă ar fi ajuns cu adevărat profesoară.

„Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor».

Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a mărturist Delia în cadrul unui podcast.

Momentul care i-a schimbat viața

Încă de la vârsta de 17 ani, viața Deliei s-a schimbat complet, după un concert susținut alături de fostul ei partener Nick. Artista a mărturisit că atunci a aflat că urmează să fie plătită, lucru la care nu se aștepta în niciun caz.

Cu primii săi bani câștigați, Delia și-a cumpărat inele și nimic mai mult. Artista, în momentul de față a ajuns să își permită aproape orice.

“Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint.

Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva”, a mai mărturisit vedeta X Factor, potrivit Vox Biz.