Info Actual

Info Actual > Showbiz > Delia si sotul ei au confirmat zvonurile! Se incheie un capitol important
Showbiz

Delia si sotul ei au confirmat zvonurile! Se incheie un capitol important

Delia si sotul ei au confirmat zvonurile! Se incheie un capitol important

Delia si sotul ei au confirmat zvonurile! Una dintre cele mai cunoscute si și iubite artiste din Romania, a ales sa incheie un capitol important din viata ei.

După patru ani de proiecte reușite și succes răsunător pe plan național, artista și soțul ei, Răzvan Munteanu, au încheiat colaborarea cu Global Records. Manager al celebrei case de discuri este cu Lucian Ștefan, fostul iubit al Innei.

Încetarea colaborării s-a produs pe cale amiabilă, cele două părți regretând că frumoasa colaborare a ajuns la final.

Delia si sotul ei au confirmat zvonurile. „Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records, cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!”, a mărturisit artista.

„M-am implicat în diverse proiecte de la Global: atât dezvoltarea firmei de booking național, endorsement, dar și zona de events și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România. E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale”, a spus Răzvan Munteanu.

„Le mulțumesc Deliei și lui Răzvan pentru încredere și pentru o colaborare frumoasă și le urez succes mai departe în ceea ce își propun” a spus Lucian Ștefan, CEO Global Records, potrivit Cancan.