Info Actual

Info Actual > Showbiz > Demisie neașteptată la Antena 1! „Telemunca vine cu sacrificii”
Showbiz

Demisie neașteptată la Antena 1! „Telemunca vine cu sacrificii”

Demisie neașteptată la Antena 1! „Telemunca vine cu sacrificii”

Demisie neașteptată la Antena 1! „Telemunca vine cu sacrificii”. După aproape doi ani, Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show și se desparte de colegii săi din emisiune. Vika Jigulina a venit la Antena 1 în urmă cu doi ani, atuni când l-a înlocuit pe DJ-ul Silviu Andrei.

Dan Capatos, moderatorul emisiunii Xtra Night Show i-a mulțumit în direct Vikăi Jigulina, pentru frumoasa colaborare pe care au avut-o. „Telemunca nu este chiar așa de veselă și OK cum sună pe hârtie. Vine cu sacrificii din toate părțile și de toate felurile. Unul dintre aceste sacrificii a fost că și noi a trebuit să cam înjumătățim echipa de prezentare. Începând din această seară, gazdele voastre suntem doar eu și Cătălin Bordea. Îi mulțumesc Vikăi. A fost o onoare această colaborare cu ea. Un artist de talie internațională a acceptat să vină seară de seară, în creierii nopții, să vină să muncească alături de noi”, spus Dan Capatos în emisiunea de seara trecută.

Cine este Vika Jigulina Vika Jigulina

Victoria Corneva, pe numele său real, s-a născut pe 18 februarie 1986, în orașul Cahul din Republica Moldova. A absolvit Liceul de Muzică care poartă numele sopranei Maria Cebotari. În anul 2000, s-a mutat în Timișoara, unde și-a continuat studiile muzicale. Vika a lucrat în mai multe cluburi din Timișoara și a ajuns să lucreze, în cele din urmă, în București, unde locuiește în prezent.

A obținut postul de moderator al unei emisiuni săptămânale, la Radio Deea și, mai târziu, la postul de radio VIBE FM, care i-au adus notorietate națională. Punctul culminant al carierei l-a atins atunci când a început să colaboreze cu Eduard Maya și au lansat piesa Stereo Love, melodie care a doborât toate topurile.