Info Actual

Info Actual > Showbiz > Demiterea lui Streinu-Cercel! Mircea Badea: “O diversiune jegoasa”
Showbiz

Demiterea lui Streinu-Cercel! Mircea Badea: “O diversiune jegoasa”

Demiterea lui Streinu-Cercel! Mircea Badea:

Demiterea lui Streinu-Cercel! Mircea Badea, prezentator TV al Antenei 3, a reactionat vehement dupa ce Nelu Tataru a luat decizia de a-l demite pe celebrul medic de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sanatatii.

Mircea Badea considera ca Guvernul va incerca sa il inlature si pe seful DSU, Raed Arafat.

“Speţa e foarte simplă: e un document din februarie, nu e absolut nimic în neregulă cu el. L-au folosit, citându-l în mod mincinos, cu un urias aparat de propagandă securistoidă, ca să scape de Streinu-Cercel. Cred că vor încerca să scape în viitorul apropiat si de Arafat.

Demiterea lui Streinu Cercel: “S-a folosit o diversiune jegoasă pentru a-l înlătura”

M-am inşelat foarte mult în privinţa lui Nelu Tătaru. El este de fapt un executant laş al unor diversiuni jegoase. S-a folosit o diversiune jegoasă pentru a-l înlătura pe Streinu-Cercel, din varii motive”, a spus prezentatorul TV la Antena 3.

Mircea Badea a avut un mesaj si pentru medicii care raman indiferenti si nu se exprima public impotriva demiterii lui Streinu-Cercel.

“Eu sunt foarte dezamăgit de eroii din linia I. Nu am văzut nici măcar un medic din linia I să spună că totuşi ce se întâmplă acum e o manevră jegoasă. De unde deduc că eroii din linia I nu se tem de COVID, dar de Werner şi aparatul lui se tem rău de tot. Eu, dacă aş fi doctorul Streinu-Cercel, le-as pune masa in cap”, a mai spus prezentatorul TV.