Info Actual

Info Actual > Diverse > ”Demonii” care ne otrăvesc creierul fac prăpăd. Nu sunt ușor de controlat. Milioane de oameni sunt afectați
Diverse

”Demonii” care ne otrăvesc creierul fac prăpăd. Nu sunt ușor de controlat. Milioane de oameni sunt afectați

”Demonii” care ne otrăvesc creierul fac prăpăd. Nu sunt ușor de controlat. Milioane de oameni sunt afectați

”Demonii” care ne otrăvesc creierul fac prăpăd. Nu sunt ușor de controlat. Creierul este afectat de mâncare, alcool, abuz de cafea, computerului, țigări. Acești ”demoni” afectează milioane de oameni. Ce putem face? Neurochirurgul Vlad Ciurea vine cu sfaturi prețioase.

Neurochirurgul Vlad Ciurea a oferit sfaturi prețioase de care trebuie să ținem cont pentru a ne odihni creierul și stimula activitatea acestuia.

„Creierul are nevoie importantă și de odihnă și atenție, nu este atât de ușor de controlat ”, explică celebrul medic Vlad Ciurea.

În timpul sezonului rece sau în timpul sărbătorilor, oamenii fac abuz de cafea, mâncare bună, alcool, petrec prea mult timp în fața computerului și fumăm mult (acest lucru, desigur, nu se aplică tuturor). Acestea sunt lucruri nesănătoase care afectează extrem de mult creierul.

„Da, creierul nostru nu doarme niciodată, dar trebuie să găsim anumiți stimuli care să-l ajute să se relaxeze, altfel nu va avea timp să proceseze toate informațiile pe care le primește în perioada în care suntem activi.”

Celebrul  neurochirurg a venit cu sfaturi prețioase. Acesta spune să dormim fără telefonul mobil în jurul patului, deoarece radiațiile acestuia ne pot influența creierul în timpul somnului, potrivit randuripentrutine.eu

Dimineața, imediat după trezire, este foarte benefic pentru creier să beți apă prima dată, să ascultați muzică relaxantă pentru o bună dispoziție și să priviți peisajul și cerul pentru a vă stimula centrele vizuale.

Atenție! Pentru a împiedica creierul dvs. să devină ostatic al știrilor, reduceți privitul la televizor

„Dacă sunteți fumător, resetați-vă creierul – fumați un trabuc adevărat o dată pe săptămână. Sunt împotriva unui pachet întreg de țigări pe zi! ”

Neurochirurgul ne îndeamnă să ne oferim timp personal: să mergem la cumpărături, să avem grijă de față și corp, să ne iubim mai mult, să ne organizăm gândurile. Toate acestea au un efect pozitiv asupra neuronilor. Iar cea mai bună mâncare pentru creier este bucuria.