Info Actual

Info Actual > Showbiz > Denise Rifai întreabă: „Noi de ce nu testam populatia?” Guvernul ar trebui să răspundă
Showbiz

Denise Rifai întreabă: „Noi de ce nu testam populatia?” Guvernul ar trebui să răspundă

Denise Rifai întreabă: „Noi de ce nu testam populatia?” Guvernul ar trebui să răspundă

Denise Rifai întreabă: „Noi de ce nu testam populatia?” Guvernul ar trebui să răspundă. Jurnalista a postat pe pagina sa de Facebook un text legat de problema testării populației. Rifai se întreabă retoric „Noi de ce nu testăm populația?”

Răspunsul la această întrebare nu poate fi dat decât de cei de la Guvernare. Denise Rifai consideră, deasemenea, că această întrebare ar trebui pusă în fiecare zi de Klaus Iohannis. Singurul în măsură, dealtfel, de a cere Guvernului implementarea acestui program la nivel național. Prin urmare, Denise Rifai întreabă:

„Eu iar Intreb. Noi de ce nu testam ????! Testele rapide indica fie lipsa de contact cu boala (C), fie Anticorpii generati de organism ( IGG- pacientul a trecut prin boala), fie prezenta virusului in corp si caracterul Contagios al pacientului ( IGM).

In mod normal, absolut toata lumea ar trebui sa si faca testul acesta rapid si sa l repete o data la 7-10 zile ( perioada medie de incubatie a virusului ).
Si fiind in aceasta testare continua, ne am putea relua, in mod controlat (deci SIGUR!!!) la activitatea zilnica!

Adica, abia testarea asta rapida este cea mai corecta forma de monitorizare a starii de sanatate a populatiei!De ce nu se testeaza populatia ???????
Poate aude si Guvernul Romaniei, totusi.

In mod normal, presedintele Iohannis ar trebui sa ceara, in fiecare zi, Guvernului Romaniei, implementarea acestui program la nivel national. Inca o data Intreb. Noi de ce nu testam populatia ???!”, este mesajul lui Denise Rifai.