Info Actual > Showbiz > Denise Rifai, întrebare care l-a făcut pe Botezatu să părăsească platoul: Sunt mulți bărbați care nu își asumă
Showbiz

Denise Rifai, întrebare care l-a făcut pe Botezatu să părăsească platoul: Sunt mulți bărbați care nu își asumă

Denise Rifai, întrebare care l-a făcut pe Botezatu să părăsească platoul: Sunt mulți bărbați care nu își asumă

Denise Rifai, întrebare care l-a făcut pe Botezatu să părăsească platoul. Prezent în cadrul emsiuniunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, creatorul de modă a primit o întrebare care l-a făcut “să părăsească platoul”.

Cătălin Botezatu a ținut să facă ultimele precizări în legătură cu sexualitatea lui, subiect extrem de discutat de-a lungul timpului.

“Ai vrut ca prin relatia cu Bianca Dragusanu sa nu mai fii catalogat drept homosexual?”

Cătălin Botezatu i-a răspuns lui Denise Rifai și a recunoscut că nu este homosexual și nu avea vreun motiv să își spele reputația, căci este o persoană asumată. În ceea ce privește relația cu Bianca Drăgușanu, creatorul de modă a dezvăluit că a început în Austria și a fost frumoasă.

Lumea a crezut ca este fabricat pentru ca este doar o frustrare a oamenilor ca doi oameni frumosi erau in vizor in permanenta, apoi ca Bianca a demonstrat ca nu e doar o femeie frumoasa si gonflabila asa cum a fost catalogata, ci si o femeie desteapta. Ea areun copil, un atelier de creatie. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Nu cred niciodata acest lucru, ea stie ce sentimente am avut pentru ea si stie ca poate sa conteze pe mine pana la moarte. Nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui, doar in fata lui Dumenzeu. Imi asum tot ce fac.”

Denise Rifai făcută să roșească de Cătălin Botezatu

40 de intrebari cu Denise Rifai: “Esti bisexual?”. Această întrebare care l-a făcut pe Catalin Botezatu sa se ridice de la masa intrebarilor. Desigur, doar in gluma, designerul explicand ca este sătul de aceste insinuări și intrebări legate de sexualitatea lui, potrivit KanalD.

“Acum chiar ma ridic si plec. Am glumit, mai. Te-ai speriat? E o tampenie. De ce ar trebui sa ma justific, de ce o femeie sau un barbat ar trebui sa se justifice ca este bisexual. Femeile au voie, un barbat nu. Nu este cazul meu. Sunt multi barbati care nu isi asuma. Nu avem o societate care sa accepte. Nu am cum sa ma justific in fata unor astfel de prostii.

Am foarte multi prieteni gay sau bisexuali care nu fac rau. Daca nu deranjez fonic si prin prezenta, de ce sa ii catalogam drept paria.”

Exista ceva ce nu ai experimentat in materie de sex?

“Vad ca nu esti familiarizata cu anumit termeni. Dar nu e timpul trecut. da, exista o limita. As fi de o ipocrizie maxima sa nu recunosc ca nu am participat la astfel de distractii tip swingeri sau gangbang, dar nu am depasit o limita.

Te anunt la urmatoarea emisiune daca am depasit sau nu limita sau gardul, dar sa stii ca e placut.”